Tohtorin EM® Root Gold 500ml

Tohtorin EM® Root Golds effektiva mikroorganismer ökar det aktiva mikrolivet i jorden.

17,50  (14,11  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Tohtorin EM® Root Gold är en 3-i-1-blandning av kraftfulla mikroorganismer, fermenterad chili och vitlök samt organiska syror.

Tohtorin EM® Root Golds effektiva mikroorganismer ökar det aktiva mikrolivet i jorden och därav stärker växterna. Det är en färdig blandning av ingredienser av naturligt ursprung, och utspädes enligt rekommendationer. Vattna jorden regelbundet i trädgården, i krukor inomhus, i växthus, och i grönsaksträdgården för att göra växterna starkare och mer motståndskraftiga mot skadedjur.
Den koncentrerade blandningen innehåller mikroorganismer som binder kväve och kol från luften, samt organiska syror, som är de bästa näringsämnena för jordmikroorganismer, särskilt vid rötterna.

Förvaring och hållbarhet
Förvara Tohtorin EM® Root Gold på en sval plats och skyddad från ljus. Den bästa hållbarheten erhålls vid temperaturer + 8–18 ° C (inte i kylskåpet), men rumstemperaturen fungerar också bra. Flaskan bör förvaras vid en jämn temperatur för att säkerställa lång hållbarhet.
Bäst före-datumet gäller oöppnad flaska. Efter att flaskan har öppnats sker en viss förändring i vätskan när luft kommer in i flaskan, men hållbarheten är fortfarande mycket lång då mikroberna i vätskan är i vilande läge.
Använd den utspädda lösningen inom 24 timmar.

 

Innehåll
EM-mikroorganismer, rörsockermelass, fermenterad vinäger, alkohol, vitlök, chili, humussyra, fosforsyra, tång, EM-keramiskt pulver, etoxylerad alkohol.

Effektiva EM-mikroorganismer är en blandning av mjölksyrabakterier (Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum), fotosyntetiska bakterier (Rhodopseudomonas palustris) och jäst (Saccharomyces cerevisiae). Klassificerad som en mikroorganism klass 1 – ofarlig för människor och djur.

 

Rekommenderad utspädning

Sådd och plantering: 1/100
10 ml till 1 liter vatten. Vattna så att jorden / jorden blir fuktig.

Regelbunden användning (stärka växter och öka markens mikroliv)
10 ml till 10 liter vatten. Vattna minst en gång i veckan för bästa resultat.

 

Flaska 500 ml

Viktig hälsoinformation:

• Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.
• Oavsiktlig inandning av produkten är säker och kräver inga speciella åtgärder.
• Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.
• Grönsaker behandlade med Tohtorin EM® Root Gold har ingen karenstid innan skörd.
• Innehåller en biologiskt aktiv substans, vätskans volym kan öka på grund av gasbildning som kan öka trycket i flaskan. Om detta händer, skaka inte flaskan utan håll den svalt några dagar, så gasbildning upphör.

(EG) 834/2007 får användas i ekologiskt jordbruk.

Tips
Se bloggen för hur du kan använda
http://www.bokashigarden.fi/

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tohtorin EM® Root Gold 500ml”