Tea Tree Tvålen – Sinnesrons Tea Tree

Tea Tree tvålen är en riktigt behaglig och fräsch tvål för torr, trött och oren hud.

9,00  (7,26  0%)

Slut i lager

Product Description

Beskrivning

Tea Tree tvålen är en riktigt behaglig och fräsch tvål för torr, trött och oren hud. Tvålen innehåller mycket fuktgivande lera, tea tree och lavendelolja.

Tea tree -olja är särskilt känt för sina antiseptiska och antibakteriella egenskaper och används ofta för att lindra akne. Lavendelolja har samma effekter som tea tree olja. Tillsammans skapar dessa två dofter en underbar Tea Tree -tvål i sinnesro. Dessutom skämmer den rejäla mängden kaolinlera bort huden och lämnar den mjuk och behaglig.

Dofterna (eteriska oljor) som används i produkterna är från utlandet eftersom de inte finns i Finland.

Tillverkad av 100% inhemska oljor

Innehåll
Vatten, rapsolja, linfröolja, glycerin, eterisk olja av tea tree, eterisk lavendelolja, natriumlaktat, kaolinlera

INCI
Sodium rapeseedate, Sodium flaxseedate, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil, Limonene, Lavandula angustifolia oil, Linalool, Sodium lactate, Kaolin

 

Visste du? Under andra världskriget ingick tea tree -olja i det första hjälpen -kit för den australiensiska besättningen.

 

Användningsområden:  Duschen | Stugan | Från topp till tå

Vikt: ca 85g

 

 

NODA-tvålarna är gjorda av inhemska vegetabiliska oljor. Dofter i tvålarna kommer endast genom naturliga dofter som gran, tjära och eteriska oljor. Dessutom är alla tvålar vegansk naturkosmetik. Tvålarna har inga färgämnen.

Enn tvålbit är ett miljövänligt alternativ till flytande tvål i en plastflaska. NODA: s tvålbitar är ännu mer ekologiska, eftersom de råvaror som används för att göra dem, inte har flugits till Finland runt om från i världen. När du köper dessa tvålar stöder du också det finska jordbruket.

 

Tvålens hårdhet

1: a klass tvål
Den mjukaste tvålen  håller huden mjuk eftersom den har de mest opålitliga fetterna för att behandla huden.
Det rekommenderas att ha två mjuka tvålar tillgängliga samtidigt, så att båda har tid att torka nog. Var försiktig med att inte låta dessa tvålar stå i vatten.

Tjärtvålen

 

2: a och 3: e klass tvålar
Den ganska mjuka tvålen har samma egenskaper som förstklassig tvål, men är aningen hårdare.
I dessa tvålar har använts vissa ingredienser för att främja tvålens hårdhet eller så har de inte så mycket otvålad olja. Dessa tvålar fungerar som sådana enskilt, eller om två och passar väl som handtvålar.

Sitrusträd-tvålen (på kommande i sortiment)

 

Klass 4 tvål
Dessa tvålar är redan ganska hårda och är väl lämpade för  dusch eller handtvål.
I dessa tvålar används råvaror som gör tvålen naturligt hårdare.

 Kåda-tvålen

 

Klass 5 tvålar
Dessa tvålar är NODAs hårdaste tvålar och passar bra för duschar, handtvålar och att ta med vandringsutflykter och resor.
I dessa tvålar används råvaror som gör tvålen hård (t.ex. leror). Detta hindrar dock inte tvålen från att blötas, men de torkar mycket snabbare än andra.
Dessa är bra tvålar eftersom tvål lätt lossnar, men tvålen ”återhämtar sig” snabbt.

Sinnesro – tea tree tvålen 

 

NODA-tvålar är rika på mjuka vegetabiliska fetter som tar hand om och ger näring till huden. På grund av de mjuka fetterna förblir tvålarna i sig också lite mjukare än normalt. Vi rekommenderar därför att tvätta händerna på följande sätt så att tvålarna blir så hållbara och långvariga som möjligt:
1. Skölj händerna noggrant och skaka av överflödigt vatten.
2. Gnugga tvål på händerna. Du behöver inte mycket vatten för att tvålen redan ska fastna på dina händer.
3. Löddra tvålen. Nu är är tvålen bara på dina våta händer, så det behövs mer vatten för att löddra ordentligt. Så ta lite mer vatten och löddra tvålen.
4. Skölj och torka. Skölj händerna noggrant och torka dem med en handduk.

Tvålarna bör inte dränkas i för mycket vatten. Tvålen lossnar ganska lätt från den mjukare tvålen, så det behöves inte mycket vatten för att fungera. Om tvålen får för mycket vatten kan den smälta på underlaget.
För bästa resultat, låt inte tvålen simma i vatten.

 

Eftersom produkten inte innehåller konserveringsmedel rekommenderas det att förvara den på en sval och torr plats, så att eventuell missfärgning och lukt av produkten förblir minimal. Trots ändringarna är produkten dock säker att använda.

Vi förbehåller oss rätten till konstnärlig frihet och produkten kan ha olika former eller färgnyanser.

 

Kund bedömningar