Bokashiämpäri Black Mocca 1kpl

 Aito bokashiämpäri taatusti tiiviillä kannella takaa bokashin oikeanlaista hapattamista.

60,00  (48,39  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

HUOM! Uusi erä saapuu viikolla 5 (arv. 30.1) ja nyt tilattaessa Moccasettiä, koko tilauksesi lähetetään kun Bokashiämpärit saapuvat varastoomme!

 

Saatavilla ainoastaan Viidakkotohtorilta! Aito bokashiämpäri taatusti tiiviillä kannella takaa bokashin oikeanlaista hapattamista!

Black Mocca on hillityn värinen tummanruskealla kannella  ja sopii keittiön kuin keittiöön. Reilusta koosta on varsinkin talvella hyötyä, kun voi hapattaa vaikka läpi talven ja tehdä multatehtaan vasta keväämmällä kun ulkolämpötilat alkavat olla suotuisia multatehtailuun.

Tohtorin testitiimi antoi täyden kympin,  tässä laadukkaassa bokashiämpärissä on taatusti tiivis kansi, ja vaalea värikin miellytti silmää.

Ainutlaatuinen, muovin sisältämä EM keraaminen jauhe edistää biojätteiden hapatusta ja pitää hajuja vähemmällä.

 

Pakkauksen sisältö

  • 1 kpl   Bokashiämpäri kannella, hanalla, kahvalla ja ritilällä  (Black Mocca)
  • 1 kpl   Kuppi bokashinesteen valutukseen

HUOM: Tuote ei sisällä bokashirouhetta!

 

Tilaa rouheet täältä: Kotimainen Tohtorin Bokashirouhe® 2kg

Hapattajamikrobit
Tohtorin tehokkaassa bokashirouheessa on runsain mitoin mikrobeja tiivistettynä ja valmiina hapattamaan. Tämän ansiosta boksahirouhettamme tarvitaan käyttää vähemmän kuin muita bokashirouheita. Vain puoli ruokalusikallista Tohtorin Bokashirouhetta riittää litran verran vihannesjätteen hapattamiseen. Riittoisaa rouhetta, eikö vain!

Käyttövinkkejä kuvineen kotisivuilta www.bokashigarden.fi

Bokashirouheen kulutus
Runsaiden tehokkaiden EM mikrobien ansiosta,  kuiva Tohtorin Bokashirouhe on erittäin riittoisaa käytössä  ja arvioitu kulutus onkin vain noin 2kg / vuosi. (riippuen biojätteiden määrästä)

Tohtorin kuiva bokashirouhe säilyy erittäin hyvin; huolellisen valmistuksen lopputulos on tuote joka säilyy hyvänä pitkään. Muista säilyttää ohjeiden mukaisesti, alkuperäisessä pakkauksessaan, kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. (Lue ohjeet tarkemmin pussista ja ohjeista)

Huomaathan, että hyvän bokashikierton tarvitaan kaksi bokashiämpäriä. Toisen ollessa levossa hapattumassa, toista täytetään. Tämä yksittäinen bokashiämpäri on hyvä vaihtoehto kun tarvitaan esimerkiksi kolmatta bokashiämpäriä, jos biojätteen keräys on nopeaa.

 

Tilaa veloituksetta ohjeet samalla tästä:  BOKASHI-ESITE PDF

Tilavuus: 19 litraa

Bokashiämpärin mitat: 41 x 30 x 30 cm

Materiaali: 100% kierrätysmuovi HDPE

Maahantuoja
Viidakkotohtori

 

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bokashiämpäri Black Mocca 1kpl”