Bokashirouhe 5 kg -Kuiva-

Bokashirouhe spelttiakanoilla – kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti.

50,00  sis.alv

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Bokashirouhe spelttiakanoilla – kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti.

Bokashirouhe – kuivan rouheen kulutus
Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta.

Kuivan bokashirouheen säilytysohje
Bokashirouhe on täysin kuivaa, (kosteuspros. n. 12%) joten sen käyttöikä, on lähes rajaton mikäli rouhe säilytetään kuivassa eikä altistu kosteudelle. Kuiva bokashirouhe säilyy parhaiten omassa pussissaan säilytettynä, valolta suojattuna, huoneenlämmössä (+8-18’C), esim. keittiönkaappi. (ei jääkaapissa).

Käyttö
Tilauksen mukaan tulee ohjeet kuivan bokashirouheen käytöstä. Lue lisää käyttövinkkejä kotisivuilta ja blogista löydät ohjeita kuvineen     www.bokashigarden.fi
Bokashi käsittelee lähes kaiken orgaanisen biojätteen, ruuantähteet, vihannekset ja hedelmät sekä niiden kuoret, kananmunankuoret, kahvinporot, teepussit, sisäkasvien kuihtuneet osat jne. Bokashiin ei ole hyvä laittaa paperia,isoja luita, tuhkaa tai nesteitä (keittoja tai mehua), etikkaa, hiivaa tai isoa määriä maitotuotteita. Ne saattavat häiritä fermentoitumisprosessia.

Säilyvyys
Rouhe on kuivaa, joten sen käyttöikä on pitkä. Pussissa on parasta ennen-leima, joka tarkoittaa että ennen päiväysmäärää mikrobit ovat tehokkaimmillaan. Tuote on kuitenkin käyttökelpoinen vielä sen jälkeen.
Kuiva bokashirouhe sisältää: Luomuvehnälese ja spelttikuoria, tehokkaita mikro-organismejä, luomuraakaruokosokerimelassi, kalkkeutunutta merilevää, auringonkukanöljy, EM keraaminen jauhe. Bokashirouhe ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Valmistusmaa: Itävalta

Lue lisää vinkkejä: www.bokashigarden.fi

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bokashirouhe 5 kg -Kuiva-”