Joulutarjous EM Lemon + Suihkepullo 360′

Tästä yhteishintaan joulutarjous Tohtorin EM® Lemon probioottinen puhdistusaine sekä siihen kylkeen suihkepullo joka toimii suihkuttaa jopa ylösalaisin.

Was:23,00  Now:20,00  (16,13  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Joulutarjous Tohtorin EM® Lemon probioottinen puhdistusaine sekä suihkepullo joka toimii suihkuttaa jopa ylösalaisin.

 

Tuotteet:

Tohtorin EM® Lemon:   Luonnollinen puhdistus probioottisilla mikrobeilla. EM Lemon on täysin vapaa pinta-aktiivisista aineista, fosfaateista, väriaineista ja säilöntäaineista. Pinnoista tulee säteilevän puhtaita ilman että puhdistusaineen jäämät jäävät pinnoille. Tehokkaat mikro-organismit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin ja edistävät ja kohottavat hyödyllisten mikrobien ympäristöä koko talossa. Hajuja neutralisoidaan eikä peitetä hajusteiden alle. Pinnoista tulevat yhä antistaattisemmiksi ja sileiksi, eivätkä ne kontaminoidu yhtä nopeasti haitallisilla bakteereilla.

Norm hinta 12,50€

Suihkepullo 360′ valkoinen, 500ml     Voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Ylösalaisin taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain.
Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävää on suihkuttaa pintoja pitäen suihkepulloa ylösalaisin, ja jossain vaiheessa suuttimesta tulee vain ilmaa.
Tämähän on täydellinen ratkaisu tähän! Suihkutat sitten miten vaan: pään yli, vaakatasoon, 90° kulmassa, taaksepäin tai olan yli.. Aina toimii.

Norm hinta 10,50€

 

Nyt nämä yhteispakettiin niputettuna hintaan 20€.

Arvostelut