Allergiatyyny

Kotimainen ja laadukas, allergiatyyny pysyy kuohkeana pitkään. Kangas on erittäin tiivistä eikä pölytä kuituja tyynyn läpi.

34,96  (28,19  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Allergiatyyny LabTex Care Nordic® – kotimainen

Kotimainen ja laadukas, allergiatyyny pysyy kuohkeana pitkään. Kangas on erittäin tiivistä eikä pölytä kuituja tyynyn läpi. Tyyny ei menetä muhkeuttaan toistuvissa pesuissa. LabTex Care Nordic tyynyssä ei ole käytetty vaarallisia kemikaaleja ja se on tutkitusti haitta-aineeton. Tyyny voidaan pestä 60 °C ja rumpukuivata matalassa lämpötilassa. Kestää lämpödesinfioinnin 70 °C/10 min.

Paramjit Singh

Materiaalit 70 % puuvilla / 30 % polyesteri. Paloluokitus SL2. Väri Valkoinen. Täyte Paakkuuntumaton pallokuituvanu. Mitat 50 x 60 cm / 500 g.

Kestävä kotimainen

Allergiatyyny valmistetaan Suomessa tarkan laatuohjeistuksen mukaan. Tyynyssä käytettävä kangas on galanteroitua ja tiiviistä. Se ei pölytä vanukuituja tyynyn läpi. Kankaan riittävä pintaliukkaus edesauttaa puolestaan nopeaa petaamista. Tyynyn raaka-aineet ovat haitta-aineettomia, väriaineet myrkyttömiä ja moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä.

LabTex Care Nordic allergiatyyny kestää hyvin laitospesua ja on näin ollen erinomainen valinta niin laitos- kuin kotikäyttöön. Tyynyn sisällä käytetään paakkuuntumatonta kevyttä polyesteri pallokuituvanua. Puhtaat sekoittamattomat kuidut ovat pitkäikäisiä ja soveltuvat siksi myös allergikoille. Tyynyn vanun täyttömäärä on normaalia suurempi ja selkeiden ja tiiviiden pallojen ansiosta tyyny pysyy hyvänä ja kuohkeana pitkään.

Laadukkaalla tyynyllä on pitkä käyttöikä ja hyvä pesukesto. Hyvä pesunkesto auttaa sisäilman laadun parantamisessa; sisäilma on mahdollista säilyttää hyvänä toistamalla tyynyn pesuja vähintään kolme-neljä kertaa vuodessa. Pallokuitu pitää pesusta ja antaa puhtaana levollisen ja virkistävän unen käyttäjälleen. Tyyny voidaan myös kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa jolloin käsin pöyhimistä ei tarvita.

Tyyny on hyvä muistaa pöyhiä aamuisin ennen petaamista ja antaa kuivahtaa hetken yökosteuden poistumiseksi. Näin tyyny pysyy ilmavana, kimmoisana, pehmeänä ja muuttumattomana mahdollisimman pitkään.Tyynyn laadusta kertoo myös se, että saumat huolitellaan viisilankaisella saumurilla jolloin voidaan taata tyynyn saumojen kesto rankoissakin pesuissa.

Katso myös https://www.viidakkotohtori.fi/muut/Tyynyliina.html

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Allergiatyyny”