Parsakaali – Luomusiemen 150gr

Parsakaali on tällä hetkellä listattu yhdeksi terveellisimmistä vihanneksistamme.

8,50  (7,46  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Parsakaali – luomusiemen

Brassica rapa cymosa

Parsakaalin historia ei ole kovin värikäs vaikka se onkin suunnitelmallisen jalostuksen tulos. Parsakaalin mielenkiintoisin vaihe historian kirjoissa on vasta vastikään alkanut kun tiedemaailma on pystynyt osoittamaan, että parsakaalilla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Parsakaali on jo tällä hetkellä listattu yhdeksi terveellisimmistä vihanneksistamme.

Tiedemaailman suurin tämän hetkinen toiveikkuus liittyy vihanneksen syöpäriskiä alentaviin vaikutuksiin. Myös yleisterveyttä, immuunipuolustusta ja tulehdusta lievittävät vaikutukset ovat tutkijoiden kiinnostuksen kohteina. Parsakaalista on jo tehty useita tieteellisiä tutkimuksia, joissa on todettu, että parsakaalilla on sekä syöpää ehkäiseviä että hillitseviä vaikutuksia. Uusia tutkimuksia parsakaalin terveysvaikutuksista julkaistaan kiihtyvällä vauhdilla, joten pysy valppaana uutisten suhteen!

Parsakaalin ravintoaineet ovat raakana syötynä parhaimmillaan. Vielä tätäkin parempi vaihtoehto on nauttia parsakaali 5-10 päivän ikäisinä versoina, jolloin ravintoaineet ovat kaikkein tiheimmässä muodossaan. Ravitsemuksellisesti pieni määrä parsakaalin versoja vastaa suurta määrää täyskasvuista parsakaalia.

Parsakaali on kotoisin pohjoiselta Välimeren alueelta. Kasvi tunnetaan yleisemmällä nimellään broccoli, joka tulee italiankielisestä sanasta brocco, joka kuvaa pienen pientä itua. Sana broccolo tarkoittaa puolestaan kukkivaa kaalia.

Parsakaali on meidän ehdoton ykkössuosikkimme versotuskäyttöön tarkoitetuista siemenistä, juuri näiden hienojen terveysvaikutusten johdosta. Parsakaalilla on raikas kaalinen maku.

Vinkit versotukseen: Versotus kestää suunnilleen viikon. Keskivaikea versotettava. Älä anna siementen lillua liikaa vedessä, sillä ne voivat homehtua!

Luomusiementemme alkuperämaa on Italia.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parsakaali – Luomusiemen 150gr”