Blendtec Wildside+ kannu

Terveyden perikuva; tämä ainutlaatuinen 5-kylkinen kannu on suunniteltu sekoittamaan!

149,00  (120,16  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Blendtec Wildside+ Jar -kannu

Terveyden perikuva; tämä ainutlaatuinen 5-kylkinen kannu on suunniteltu sekoittamaan! BPA-vapaa 2,8 litran kannu helposti avattavalla kannella sisältää kaikki ainutlaatuiset Blendtec edut! 5-kylkinen kannu ja patentoitu terä auttavat luomaan parempia sekoituksia pyörteen avulla: vähemmän sekoitusta, vähemmän tuhottua ravintoa.

”Kerrankin on muuten helppoa lukea kannun merkinnät ja kestävä BPA-vapaa kannu kestää myös sitä kovaa käyttöä. Ergonominen muotoilu mahdollistaa helpon kaadon juomalasiin. Ventiloidulla kannella voidaan lisätä kannessa olevan aukon läpi nestettä lisää ja tuuletusaukko päästää painetta ulos, kun kyseessä on kuumien nesteiden sekoitus.”

Tekniset tiedot ja takuu
• Wildside Jar -kannu käy kaikkiin Blendtec-tehosekoittimiin
• 3 vuoden tehdas takuu  kotikäytössä
• 180 x 250 x 180 mm (leveys x korkeus x syvyys)
• Tilavuus: n. 2,8 litraa
• Elinikäinen asiakaspalvelu ja -neuvonta

Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja? Ja, että me olemme ensimmäinen virallinen Blendtec-maahantuoja Suomessa? Näin on. Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme hankitun tuotteen käyttöönotto ei siis vaadi sähkömuutoksia, hinnan päälle ei tule toimituskuluja, eikä tullimaksuja. Siis todella vaivaton hankinta kauttamme.

Saatavuus

Varastossa

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Blendtec Wildside+ kannu”