Pihkasaippua – Pihkassa

Pihkasaippuassa yhdistyy Suomen luonto ja puhtaus, siihen on käytetty runsaasti aitoa kuusenpihkaa.

9,00  (7,26  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Pihkasaippuassa yhdistyy Suomen luonto ja puhtaus. Saippuassa on käytetty runsaasti aitoa kuusenpihkaa, joka on tunnettu sen hoitavasta ominaisuudestaan sekä ihanasta tuoksusta.
Tämä kuusenpihkasaippuan tuoksu on ehkä vähän jopa viileä. Se on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan kuivaa ja herkkää ihoa.
Käyttämämme pihka on kerätty hellävaraisesti vahingoittamatta puuta.

Valmistettu 100% kotimaisista öljyistä

Sisältö
Vesi, Rypsiöljy, Pellavansiemenöljy, Glyseriini, Kuusenpihka

INCI
Sodium rapeseedate, Sodium flaxseedate, Glyserin, Picea abies oil

HUOM. Pihka sisältää luonnonhartsia mikä voi aiheuttaa allergista oireilua. Kokeile ensin pienelle ihoalueelle, jos et ole varma onko sinulla hartsiallergiaa.

Tiesitkö: Ruotsin ensimmäinen lääketieteen tohtori on suositteli 1578 pihkaa käytettäväksi haavojen hoitoon.

Käyttösuositus: Suihkuun | Mökille | Päästä varpaisiin

Paino: noin 85g

 

NODA-palasaippuat on valmistettu täysin kotimaisista kasviöljyistä. Tuoksut saippuoihin tulevat ainoastaan luonnollisten tuoksujen avulla, kuten esimerkiksi kuusenpihka, terva ja eteeriset öljyt. Lisäksi kaikki saippuat ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Saippuoissa ei ole väriaineita.

Kaiken kaikkiaan palasaippua on ympäristöystävällinen vaihtoehto muovipulloon säilötylle nestesaippualle. NODA:n palasaippuat ovat tätäkin ekologisempia, koska niiden valmistukseen käytettäviä raaka-aineita ei ole lennätetty Suomeen ympäri maailmaa. Kun ostat nämä saipppuat, tuet samalla suomalaista maanviljelyä.

Saippuoiden kovuusasteet

1. luokan palasaippuat
Pehmeimmältä saippualta voi odottaa ihon jäävän pehmeäksi, koska siinä on eniten saippuoimattomia rasvoja hoitamassa ihoa.
Pehmeitä saippuoita suositellaan pitämään kahta samaan aikaan saatavilla, jotta molemmat ehtivät kuivua tarpeeksi. Näiden kanssa pitää olla tarkkana, etteivät ne pääse vettymään.

Tervasaippua

 

2. ja 3. luokan palasaippuat
Melko pehmeä palasaippua sisältää samoja ominaisuuksia kuin ensimmäisen luokan saippua, mutta se on kuitenkin hieman kovempi.
Näissä saippuoissa on käytetty jotain ainesosia edistämään saippuan kovuutta tai niissä ei ole yhtä paljon saippuoimatonta rasvaa. Nämä saippuat pärjäävät yksin tai kaksin ja sopivat hyvin käsisaippuoiksi.

Sitruspuusaippua (tulossa valikoimaan)

 

4. luokan palasaippuat
Nämä palasaippuat ovat jo melko kovia ja ne sopivat hyvin esimerkiksi suihkuun tai yksin käsisaippuaksi.
Näissä palasaippuoissa on käytetty raaka-aineita, jotka tekevät saippuasta luonnollisesti kovemman.

 Pihkassa saippua

 

5. luokan palasaippuat
Nämä palasaippuat ovat NODA:n kovimpia palasaippuoita ja ne sopivat hyvin esimerkiksi suihkuun, yksin käsisaippuaksi sekä retkeilyyn.
Näissä palasaippuoissa on käytetty raaka-aineita, jotka tekevät saippuasta kovan (esim. savet). Tämä ei kuitenkaan estä saippuoita vettymästä, mutta ne kuivuvat huomattavasti nopeammin kuin muut.
Nämä ovat siitä hyviä saippuoita, että aine irtoaa helposti, mutta saippua ”palautuu” nopeasti.

Mielenrauhan teepuusaippua (tulossa valikoimaan)

 

NODAn saippuat sisältävät runsaasti pehmeitä kasvirasvoja, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Pehmeiden rasvojen takia myös itse saippuat jäävät hieman normaalia pehmeämmiksi. Suosittelemmekin pesemään kädet seuraavalla tavalla, jotta saippuat kestävät käytön mahdollisimman hyvin ja säilyvät pitkään:
1. Huuhtele kädet huolellisesti ja ravista pois ylimääräinen vesi.
2. Hiero saippuaa käsiin. Et tarvitse paljoa vettä, jotta saippuaa jo tarttuu käsiisi.
3. Vaahdota saippua. Tässä vaiheessa saippuaa on vain kosteissa käsissä, joten se tarvitsee lisää vettä vaahdotakseen kunnolla. Ota siis hieman lisää vettä kyytiin ja vaahdota saippua.
4. Huuhtele ja kuivaa. Huuhtele kädet huolellisesti kaikesta saippuasta ja kuivaa ne käsipyyhkeeseen.
Saippuan ei kuulu saada liikaa vettä. Pehmeähköstä saippuasta irtoaa aine melko helposti, joten se ei tarvitse paljoa vettä toimiakseen. Jos saippua saa liikaa vettä, se voi sulaa alustalle ja käyttökokemus huononee.
Saippuan käytön ydin on, ettei uita saippuaa vedessä.
Arvostelut