EcoCoconut Tiskiharja

Ecoconut tiskiharja on valmistettu muovin sijasta kookoksesta, teräksestä ja FSC-sertifioidusta puusta.

6,00  (4,84  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Ecoconut tiskiharja on valmistettu muovin sijasta kookoksesta, teräksestä ja FSC-sertifioidusta puusta ja se soveltuu niin pannujen, kattiloiden, lasien, aterimien kuin lautasten tiskaamiseen.

Harja on luonnollisesti antibakteerinen ja naarmuttamaton ja käytössä erittäin kestävä.
Elinkaaren lopussa harjan voi kompostoida sen teräskiinnikettä lukuun ottamatta, joka menee kätevästi pienmetallin kierrätykseen. Tuotteen valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään ihmiselle tai luonnolle haitallisia kemikaaleja.

Valmistettu vastuullisesti Sri Lankassa.

Vinkkejä vinkkejä!

Tiskaa kattilat, lautaset ja lasit, ihan normaalisti.. Tai no, jos tiskaat jotenkin epänormaalisti, niin kokeile tällä harjalla sitäkin.

Pese perunat! Uusista perunoista lähtee kuoret helposti irti. Vanhojen perunoiden kuori on pikkasen paksumpaa, mutta kun tällä pesee, ei tarvi olla huolissaan että multa joutuu lautaselle.

Jokaisen puutarhurin unelma! Tämä tiskiharja ja Viidakkotarhurin Saippuapala on ehdottomasti jokaisen puutarhurin kokeiltava. Vaikka mullanmustaiset ja tomaatinvihreänkeltaiset sormet puhdistuisivat pelkällä Viidakkotarhurin saippualla, niin tällä harjalla on helppoa sutaista kynnen alta puhtaaksi.

Joten hanki tiskille ja perunoille omat sinne keittiöön ja kolmas käsienpesuun..

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EcoCoconut Tiskiharja”