EM Kantaliuos 500ml

Tohtorin EM Kantaliuosta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EMaa. EM Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja.

24,00  (19,35  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Tohtorin EM Kantaliuosta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EMaa. EM Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM Kantaliuos on tummanruskea, hapan neste, jonka pH on n. 3,3-3,6.

EM Kantaliuos liouksesta tehdään siis aktivoitunutta EMa ja/tai omatekoista bokashiin tarkoitettua rouhetta. Silloin tarvitset melassia, joka on tilattavissa myös meiltä.

Tohtorin EM Kantaliuos  on lähtöaineena monille tuotteille, ja tässä kantaliuoksessa mikro-organismit ovat inaktiivisia eli levossa.
Oikein säilytettynä tuote siis säilyy pitkään. (viileässä ja valolta suojatttuna)

Ainesosat
Maitohappobakteereja, hiivaa, fotosynteesibakteereja, melassia ja vettä.

Käyttö
EM kantaliousta täytyy aktivoida käymisprosessilla lisäämällä ruokosokerimelassia ja vettä. Sen jälkeen voidaan käyttää niin kuin EMa. EM Kantaliuos pullon mukaan tulee ohje miten voit aktivoida sitä.

Säilyvyys
EM Kantaliuoksella on pitkä päiväys, eli se säilyy hyvänä kauan. (avattuna vuoden pullottamisesta). Mikrobit kantaliuoksessa ovat levossa, siksi se on hyvin säilyvää. Säilytä valolta suojattuna, huonelämmössä tai hieman viileämmässä paikassa.

Vinkkejä
Katso blogista miten voit aktivoida EM Kantaliuosta jolloin saat omatekoista EMaa ja miten voit käyttää valmistamasi EMaata. http://www.bokashigarden.fi/

Maahantuoja: Viidakkotohtori

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EM Kantaliuos 500ml”