KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

Frakt- och Expeditionskostnader
Vid beställningar inrikes över 100 euro tillkommer inga frakt- eller expeditionskostnader. (gäller ej hemleverans och vid beställningar till Åland samt Sverige där försändelserna har en fast fraktkostnad, se Leveransländer)

Vid beställningar under 100 euro tillkommer en avgift på fr. 7,90 euro för paket under 10kg och 3,90 euro för brev.

Leverans
Leveranstiden är oftast 2-5 vardagar från att vi mottagit din beställning. Beställningarna levereras till närmaste postkontor, närmaste butik (SmartPOST), via Matkahuolto eller till din hemdörr. Om du beställer till din hemadress levereras paketet till det utlämningsställe som ligger närmast din bostad. Postens hemkörning Paket  = 14,00 inkl. alv24%

Djungeldoktorn tillämpar inte delleveranser om en eller flera varor i beställningen ej kan levereras. Ordern levereras då den sista varan anländer vårt lager.

Leveransländer
Vi levererar också till Åland enligt följande

Åland 12,00 € (excl. moms)

Sverige 25,00 € för paket under 10kg och 30,00€ för paket under 20kg

Brevförsändelser 4,90 € (under 100gr)

För order utomlands, inkl. Åland, gör en beställning via e-mail till info@viidakkotohtori.fi    Vi betjänar er även på svenska.

Betalning
Betalningen sker via Klarna checkout.

* Har du valt nätbanken som betalningssätt och din betalning av en eller annan orsak misslyckats, bör du vara medveten om att vi inte behandlar dylika beställningar.

Om beställningen är mindre än 100 euro eller om beställningen innehåller ett eller flera presentkort är enda möjliga betalningssätt via nätbank direkt i beställningsskedet.

Djungeldoktorns betalningspåminnelser och kravbrev handhas av Trust Perintä Oy. Dröjsmålsränta enligt räntelagen. För betalningspåminnelse debiteras 5,00 €.

Alla våra priser anges i euro (EUR) och inkluderar moms.

Åldersgräns
För att kunna handla hos Djungeldoktorn ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

Kredituppgifter
Sedvanlig kreditprövning samt kontroll mot eventuellt övriga krediter hos Djungeldoktorn görs för privatpersoner. Eventuella betalningsanmärkningar kräver förskottsbetalning och då informeras kunden direkt.

Kampanjkod
Vid händelse av flera aktiva kampanjkoder under försäljningsperioden kan du endast använda dig av en kod i samband med beställning.

Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och försäljningsdagar. Produkternas tillgänglighet kan kontrolleras på vår webbshop på adressen www.viidakkotohtori.fi. Beställningen behandlas enligt produkternas tillgänglighet vid beställningstillfälle. Vi har ej möjlighet till efterleveranser.

Ej utlösta paket
Ditt paket ligger på utlämningsstället 7 dagar och därefter skickas det tillbaka till Djungeldoktorn. Outlösta paket debiteras med en avgift på 12 euro för frakt och hanteringskostnader. Kostnaden debiteras dig via faktura.

PRODUKTGARANTI, ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATIONER

Djungeldoktorn har full produktgaranti. Felaktig produkt ersätts med felfri produkt. Djungeldoktorn har två veckors returrätt räknat från köpdatum.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du hämtat ditt paket. Varan måste dock vara oanvänd. Du har som kund rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan.
Om du är missnöjd med produkten, så har du rätt att returnera den till oss inom två (2) veckor från köpdatum.
Retursedel erhålles efter kontakt med Djungeldoktorn kundtjänst på tel. 0445662745 eller via e-post till info@viidakkotohtori.fi

Då det gäller returer eller ersättningar, meddela

Vilken produkt du returnerar
Produktens batchnummer (en nummerserie som ofta syns i flaskans botten)
Produktens bäst före -märkning
Orsak till returen

Bifoga dokument med namn, adress, telefonnummer, t.ex kopia på faktura. När vi fått produkten i retur gör vi en återbetalning till dig inom 30 dagar.

Reklamationer
För oss är det viktigt att du är nöjd med din beställning. Har det blivit fel i den, har något gått sönder eller har du råkat ut för något annat som du inte är nöjd med – hör genast av dig till vår kundtjänst på tel. 0445662745 eller via e-post info@viidakkotohtori.fi så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Du har rätt att reklamera en felaktig vara inom 1 år. Varan skall reklameras så snart du fått kännedom om felet efter inköpet. När vi mottagit din reklamation kommer vi att så snabbt som möjligt skicka dig en retursedel som du använder för att skicka tillbaka den felaktiga produkten till oss. Så fort vi har mottagit den skickar vi dig ny produkt, alternativt återbetalar dina pengar, beroende på vad du har valt.

Du har inga produkter i varukorgen.