EM Keraaminen jauhe 100gr

EM Keraaminen jauhe on savi joka voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja tehostamaan maaperän fermentaatiota.

7,90  (6,37  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

EM Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300’C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja tehostamaan maaperän fermentaatiota. EM-keraamisen jauheen käyttö yhdessä EMankansssa on erityisen hyvä hedelmäpuiden sienisairauksien tukahduttamisessa mutta myös vähentämään kompostin mahdolliset hajuhaitat.

EM-Keraaminen jauhe toimii optimaalisesti yhdessä EM-mikrobeja sisältävien tuotteiden kanssa, kuten EMan. Esim Tohtorin Bokashirouhe sisältää fermentoituneiden ekologisten vehnäleseiden lisäksi myös EM keraamista jauhetta, jotka edistävät käymistä ja poistaa hajua.

Käyttö
EM Keraaminen jauhe voidaan käyttää yhdessä basalttikivijauheen ja EMan kanssa aktivoidakseen kompostin.

EM Keraamista jauhetta voi käyttää oman bokashirouheen teossa. Se tukee mikrobien toimintaa bokashiämpärissä mutta myös myöhemmin maaperässä.

Siemenet voi säilyä pidempään, jos ripottelet EM Keraamista jauhetta siemenpussiin tai purkissa jossa siemenet sijaitsevat. Kun kylvön aika koittaa, on hyvä jos jauhekin joutuu multaan siementen kanssa. Se lisää siementen mahdollisuuksia itää ja vahvistaa kasveja.

EM-Dangospallojen valmistuksessa suositellaan käyttää EM Keraamista jauhetta, EMaa ja Z/B kivijauhetta. Kalat ja muut vesieläimet viihtyvät vedessä joka puhdistuu pohjasta alkaen EM Keramiikan avulla.

Pakkauskoko   100 gr

100gr EM Keraamista jauhetta riittää isomman lammen puhdistamiseen kahteen kertaan. Reseptin mukaan noin 12 EM-Danogspallojen tekoon tarvitset 50gr EM Keraamista jauhetta. Katso resepti kokonaisuudessaan täältä: www.bokashigarden.fi

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EM Keraaminen jauhe 100gr”