Huussi-Bokashi Kuiva Huussirouhe 2KG

Kuiva huussirouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa ja on suunniteltu erityisesti yksittäisiin viemärikaivoihin ja kompostikäymälöille.

32,00  (25,81  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Kuiva huussirouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa ja on suunniteltu erityisesti yksittäisiin viemärikaivoihin ja kompostikäymälöille.
Huussi-Bokashi sisältää ekologisia vehnäleseitä sekä spelttiakanoita, joita on fermentoitu sekä EM:llä, (tehokkailla mikro-organismeilla), että huolellisesti valittuja mikrobeilla (erityisesti rasvaa- ja selluloosaa hajottavia bakteerit). Nämä yhdessä  pystyvät tehokkaasti hajottamaan rasvan ja selluloosan.  Huussi-Bokashi sisältää myös merileväkalkkia ja EM keraamista jauhetta.

Huussi-Bokashi on täysin kuiva rouhe, jolla on hyvät säilytysominaisuudet. Viemärintukokset, esim suurempia määriä rasvoja ja öljyjä, kuten rasvaerottimessa, voidaan liuottaa nopeammin Huussi-Bokashin avulla, joka sisältää nämä lisätyt mikro-organismit.

Käyttö

Ripottele 20 – 50 g Huussi-Bokashi viemärikaivoon tarvittaessa.
Lisää 20-30 g kompostointikäymälään tarvittaessa. Suosittelemme Huussi-Bokashi: n käyttöä yhdessä Black Bokashi® n ja Z/Bas basalttikivijauheen kanssa. Z/Bas poistaa tehokkaasti ammoniakin hajua.
Vaikutuksien tehostamiseksi EMa Mikrobiliuosta voidaan suihkuttaa samanaikaisesti.

Vinkki!

Voit käyttää Huussi-Bokashi bokashirouheena, jos bokashiämpärissä on suurempia määriä rasvoja ja paperia.

Sisältö

Ekologiset vehnäleseet, EM – tehokkaat mikro-organismit sisältäen selluloosa- ja rasvaahajottavia bakteereja, ekologinen ruokosokerimelassi, merileväkalkki, EM keraaminen jauhe.

Säilyvyys

Säilytetään valolta suojattuna ja viileässä paikassa, (ei alle +6’C) omassa suljetussa pussissaan. Rouhe on täysin kuivaa, joten säilyvyyden kannalta sen käyttöikä on pitkä.
Pussin päiväys ei ole viimeinen käyttöpäivä. Rouhe säilyy tehokkaana kuukausia päiväyksen jälkeenkin.

Paperipussi, 2 KG

Vinkkejä
Katso blogista miten voit käyttää rouhetta parhaalla tavalla:

http://www.bokashigarden.fi/

Maahantuoja Viidakkotohtori

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huussi-Bokashi Kuiva Huussirouhe 2KG”