Tohtorin Bokashirouhe® – Kotimainen kuivarouhe 5 KG

Parasta ennen-päiväys jopa 2027!   Tohtorin Bokashirouhe® – kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe joka on tehty lähimyllymme raaka-aineista.

60,00  (48,39  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Enakkoontilattavissa, eli seuraava pienerä valmistuu alkaen 20.3, jonka jälkeen lähetetään tilauksenne kokonaisuudessaan, mikäli tilaatte samalla 5kg rouhetta.

Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella, NYT:

  • HUOM! Bokashirouheen koostumusta on paranneltu, jotta se olisi entistä tehokkaampaa ja säilyvämpää.

Tohtorin Bokashirouhe® – kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta.

Hapattajamikrobit
Tohtorin tehokkaassa bokashirouheessa on runsain mitoin mikrobeja tiivistettynä ja valmiina hapattamaan. Tämän ansiosta boksahirouhettamme tarvitaan käyttää vähemmän kuin muita bokashirouheita. Vain puoli ruokalusikallista Tohtorin Bokashirouhetta riittää litran verran vihannesjätteen hapattamiseen. Riittoisaa rouhetta, eikö vain!

Tohtorin Bokashirouhe®– kuivan rouheen kulutus
Kuivan bokashirouheen on erittäin tehokasta ja riittoisaa ja arvioitu kulutus on alle 2kg / vuosi, tietysti riippuen siitä miten paljon biojätettä tuottaa.

Tohtorin Bokashirouhe® – kuivan bokashirouheen säilytysohje
Tohtorin bokashirouhe on kuivatettu, (kosteuspros. alle 15%) joten sen käyttöikä, on lähes rajaton mikäli rouhe säilytetään kuivassa eikä altistu kosteudelle. Kuiva bokashirouhe säilyy parhaiten omassa pussissaan säilytettynä, valolta suojattuna, huoneenlämmössä (+8-18’C), esim. keittiönkaappi. (ei jääkaapissa).

Käyttö
Pussissa on ohjeet kuivan bokashirouheen käytöstä. Lue lisää Tohtorin Bokashin käyttövinkeistä kotisivuilta ja blogista löydät ohjeita kuvineen     www.bokashigarden.fi
Bokashi käsittelee lähes kaiken orgaanisen biojätteen, ruuantähteet, vihannekset ja hedelmät sekä niiden kuoret, kananmunankuoret, teepussit, sisäkasvien kuihtuneet osat jne.

Bokashiin ei ole hyvä laittaa paperia, isoja luita, multaa, tuhkaa tai nesteitä (keittoja tai mehua), etikkaa, hiivaa tai isoa määriä maitotuotteita. Ne saattavat häiritä fermentoitumisprosessia. Bokashiin ei ole tarkoitus tulla homeita, tehokas bokashirouhe hapattaa biojätteet ilman homeita.

Säilyvyys
Rouhe on kuivaa, ja sen koostumusta on paranneltu,  joten sen käyttöikä on todella pitkä. Pussissa on parasta ennen-päiväys, joka tarkoittaa että ennen päiväysmäärää mikrobit ovat tehokkaimmillaan. Tuote on kuitenkin käyttökelpoinen vielä sen jälkeen, mikäli rouhe säilytetään ohjeiden mukaisesti.
Kuiva Tohtorin Bokashirouhe® sisältää vehnäleseitä ja luomuspelttikuoria, EM- tehokkaita mikro-organismejä, luomuruokosokerimelassi, EM-keraaminen jauhe, merileväkalkkia ja auringonkukan öljyä. Bokashirouhe ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

 

Pakkaus paperipussi 5 kg

Valmistaja: Viidakkotohtori
Valmistusmaa: Suomi

Lue lisää vinkkejä: www.bokashigarden.fi

TILAA JA LATAA ITSELLESI BOKASHIN KÄYTTÖOHJE-ESITE TÄSTÄ:            BOKASHI-ESITE PDF

Kotimaisen suosiminen on erityisesti nyt #vastuullisuusteko – kulutusvalintamme pitävät yritysten pyörät pyörimässä.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tohtorin Bokashirouhe® – Kotimainen kuivarouhe 5 KG”