Tohtorin Bokashirouhe® – Kotimainen kuivarouhe 5 KG

Tohtorin Bokashirouhe® – kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta.

45,00  (36,29  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella
Tohtorin Bokashirouhe® – kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta.

Tohtorin Bokashirouhe®– kuivan rouheen kulutus
Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta. 1 kg pussi noin puoli vuotta.

Tohtorin Bokashirouhe® – kuivan bokashirouheen säilytysohje
Tohtorin bokashirouhe on kuivatettu, (kosteuspros. alle 15%) joten sen käyttöikä, on lähes rajaton mikäli rouhe säilytetään kuivassa eikä altistu kosteudelle. Kuiva bokashirouhe säilyy parhaiten omassa pussissaan säilytettynä, valolta suojattuna, huoneenlämmössä (+8-18’C), esim. keittiönkaappi. (ei jääkaapissa).

Käyttö
Pussissa on ohjeet kuivan bokashirouheen käytöstä. Lue lisää Tohtorin Bokashin käyttövinkeistä kotisivuilta ja blogista löydät ohjeita kuvineen     www.bokashigarden.fi
Bokashi käsittelee lähes kaiken orgaanisen biojätteen, ruuantähteet, vihannekset ja hedelmät sekä niiden kuoret, kananmunankuoret, teepussit, sisäkasvien kuihtuneet osat jne.

Bokashiin ei ole hyvä laittaa paperia, isoja luita, tuhkaa tai nesteitä (keittoja tai mehua), etikkaa, hiivaa tai isoa määriä maitotuotteita. Ne saattavat häiritä fermentoitumisprosessia.

Säilyvyys
Rouhe on kuivaa, joten sen käyttöikä on pitkä. Pussissa on parasta ennen-päiväys, joka tarkoittaa että ennen päiväysmäärää mikrobit ovat tehokkaimmillaan. Tuote on kuitenkin käyttökelpoinen vielä sen jälkeen, mikäli rouhe säilytetään ohjeiden mukaisesti.
Kuiva Tohtorin Bokashirouhe sisältää vehnäleseitä ja luomuspelttikuoria, tehokkaita mikro-organismejä, ruokosokerimelassi, mineraaleja ja auringonkukan öljyä. Bokashirouhe ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Pakattu paperipussiin.

Pakkaus 5 kg

Valmistaja: Viidakkotohtori
Valmistusmaa: Suomi

Lue lisää vinkkejä: www.bokashigarden.fi

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tohtorin Bokashirouhe® – Kotimainen kuivarouhe 5 KG”