Kuorsauskiskon puhdistustabletit

Kuorsauskiskoja on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja.

13,95  (11,25  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Professional puhdistustabletit kuorsauskiskoille

Somnofit ja Somnolis kuorsauskiskot on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja.

Oraalisten laitteiden, kuten kuorsaus- / purentakiskon tai proteesin puhdistaminen on erittäin tärkeää bakteerikertymien ehkäisemiseksi. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja Express 32 poretabletteja, jotka ovat tehokkaita mutta hellävaraisia. Poretabletilla puhdistaminen käy helposti ja nopeasti ja näin varmistetaan suukojeen maksimaalinen käyttöikä.

Express 32 tabletit vähentävät plakin muodostumista, ne kirkastavat suukiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Tabletti poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä. Fosfaatiton. Yksi pakkaus sisältää 32 poretablettia. Vaikuttavia ainesosia ovat mm.: natriumbikarbonaatti, kaliumperoksimonosulfaatti ja sitruunahappo.

Käyttöohje: Aseta yksi poretabletti lasilliseen kädenlämpöistä vettä. Laita suukoje liuokseen ja anna liota sinertävässä liuoksessa vähintään kolme minuuttia tai koko päivän ajan. Poista suukoje vedestä illalla ennen nukkumaan menoa, hävitä liuos ja huuhdo suukoje huolellisesti kylmän tai lämpimän juoksevan hanaveden alla. Suositellaan käytettäväksi päivittäin hyvän suuhygienian saavuttamiseksi.

Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Hävitä liuos käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle. Älä laita tablettia suuhun. Tablettipulveri voi aiheuttaa silmävaurion. Älä juo liuosta tai käytä sitä suuvetenä. Huuhtele suukoje huolellisesti ennen suuhun asettamista. Lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen mikäli havaitset ihoärsytystä, turvotusta tai kipua käytön jälkeen. Säilytettävä kuivassa paikassa. Kertakäyttöinen.

Ainesosaluettelo: Sodium Bicarbonate, Potassium Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015.

Rekisteröity luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi. Valmistettu Sveitsissä.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorsauskiskon puhdistustabletit”