EMS Salva 50ml

Luonnollisesti antiseptista voidemaista EMS-salvaa on käytetty mm ikääntymistä vastaan sekä erilaisiin iho-ongelmiin.

20,00  (16,13  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

EMS-Salva 50 ml

Se hieman erilainen luontaistuote!
Luonnollisesti antiseptista voidemaista EMS-salvaa on käytetty ikääntymistä vastaan sekä erilaisiin iho-ongelmiin kuten akne, psoriasis, ihottuma, allergia (nikkeli) ja nopeuttamaan haavojen paranemista.

EMU-öljy auttaa ikääntymistä vastaan
Ajan myötä iho ohenee ja sitoo vähemmän kosteutta, mikä luo ryppyjä. EMU-voiteen vaikutus paksuntaa ihoa ja ehkäisee ryppyjen syntymistä. Sisältää myös E-vitamiinia, joka suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamaa ihon hajoamista vastaan.

EMS-salva on ihonhoitotuote

joks pehmentää ja tervehdyttää ihoa
on antiseptinen
ehkäisee kutinaa
antaa ihollesi hohtoa.

Iho tarvitsee joskus kisärakennusaineita tueksi
Kolloidaalisen hopean vaikutus on sama kun bakteerien ja käytetään sen vuoksi aknen hoitoon. Se myös tappaa käsissä olevat bakteerit. Ja käsissähän niitä bakteereita vasta on! Valmiste on myös hyvin tehokas haavojen, halkeamien ja suuhaavojen paranemiseksi. Sisältää myös kehäkukkaa, joka lisää tehoa.

MSM on kreatiinissa ja kollageenissa oleva ainesosa, joka kasvattaa hiuksia, ihoa ja kynsiä. Se vähentää arpikudosta, lisää ihon ja lihasten verenkiertoa. Tuote sisältää C-vitamiinia sekä kamomillaa ja laventelia, jotka rauhoittavat ihoa.

MSM tarkoittaa sanoja Metyyli Sulfonyyli Metaani, orgaanista typpien yhdistettä, jota löytyy kehoistamme luonnollisesti. Siinä on tärkeitä proteiininosia; kollageeni ja keratiini, jotka rakentavat esimerkiksi rustoa, aivoja, sidekudosta, lihaksia, ihoa, hiuksia ja kynsiä. MSM:n nauttiminen ravintolisänä voi auttaa sinua useissa erilaisissa ongelmissa.

Käyttö
Käytetään tavallisen voiteen tapaan ihon ongelmakohtiin.

Ainesosat
Emuöljy, MSM, kolloidinen hopea, allantoiniini, D-Pantenoli, Squalene, kylmäpuristettu kookosöljy, glyseroli, E-vitamiini, C-vitamiini, kehäkukka, kamomilla, myrna ja laventelin eteeriset öljyt.

Pakkauskoko
50 ml

EMS-Salva on erittäin riittoisaa.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EMS Salva 50ml”