Eco Max Juuresharja

Juuresharjan lyhyiden ja kovien harjasten avulla puhdistat tehokkaasti kaikki vihanneksissa ja juureksissa olevat kohoumat ja urat.

7,50  (6,05  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Valmistettu käsityönä valkaisemattomasta kookoskuidusta. Se on luonnollinen ja antibakteerinen materiaali, joka ei kerää tuoksuja ja hometta. Kestävästä puukahvasta saat hyvän otteen ja siinä on puuvillalenkki ripustamista varten.

Juuresharjan lyhyiden ja kovien harjasten avulla puhdistat tehokkaasti kaikki vihanneksissa ja juureksissa olevat kohoumat ja urat. Harja on käytössä pitkäikäinen eikä sisällä mikromuoveja.

Eco Max on Vegan Society-rekisteröity tuotemerkki, tuotteet ovat biohajoavia, kemikaalittomia ja eettisesti käsin valmistettu Sri Lankassa.

Täysin muoviton vaihtoehto – ei erillistä tuotepakkausta.

Harjan hoito: Huuhtele ja kuivata ilmavasti.

Harjan voi kompostoida käyttöiän lopussa. Harjan sisällä olevan teräsvaijerin voit kierrättää metallinkierrätyksessä

Koko (sis kahvan) 17 x 5,5 x 3 cm

 

Tohtorin vinkki!

Erinomainen käyttää myös tiskiharjana esim lautasiin kiinni kuivuneisiin perunajämiin.

Pese perunat! Uusista perunoista lähtee kuoret helposti irti. Vanhojen perunoiden kuori on pikkasen paksumpaa, mutta kun tällä pesee, ei tarvi olla huolissaan että multa joutuu lautaselle.

Käsinpesuun! Jokaisen puutarhurin unelma! Tämä harja ja Viidakkotarhurin Saippuapala on ehdottomasti jokaisen puutarhurin kokeiltava. Vaikka mullanmustaiset ja tomaatinvihreänkeltaiset sormet puhdistuisivat pelkällä Viidakkotarhurin saippualla, niin tällä harjalla on helppoa sutaista kynnen alta puhtaaksi.
Joten hanki tiskille ja perunoille omat sinne keittiöön ja kolmas käsienpesuun..

 

 

 

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eco Max Juuresharja”