Green Land 110L Lämpökompostori / Bokashin multatehdas

Pienen talouden lämpökompostori ja Bokashilaisen näppärä multatehdas – ympärivuotiseen käyttöön!

259,00  (208,87  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Pienen talouden lämpökompostori ja Bokashilaisen näppärä multatehdas – ympärivuotiseen käyttöön!

Tämä lämpökompostori on suunniteltu kotitalousjätteiden tehokkaaseen kompostointiin. Se on kompaktin kokoinen, sisätilavuudeltaan 110 l, ja soveltuu erinomaisesti 2-4 hengen kotitalouksiin, tai vapaa-ajan asunnoille, joko tavalliseen biojätteiden kompostoimiseen tai bokashin multatehtaaksi.

Kompostorin käyttö lämpökompostorina

Lämpökompostori on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Paksun lämpöeristeen ansiosta kompostoituminen pysyy käynnissä myös talvikaudella, jos kompostorissa on riittävästi kompostoituvaa materiaalia, jota lisätään säännöllisesti. Kompostikuiviketta suositellaan käyttämään talviaikaan enemmän kuin kesäkaudella. Mikäli kompostori pääsee jäätymään, se ei vaurioidu. Kompostoituminen jatkuu ilman lämmettyä, kun komposti on sulanut.

Kompostorin käyttö bokashin multatehtaana

Jätehuoltoviranomaiset vaativat fermentoituneen bokashin jälkiompostoitumista. Kompostorin käyttö bokashin multatehtaana eroa hieman tavalliseen kompostorin käytöstä, ja tarvitset kompostikuivikkeiden sijaan laittaa mukaan vain vanhaa multaa, jotta bokashiprosessi käynnistyy. Muista siis aina sekoitella bokashi multaan.

Ruoantähteet, hedelmien ja vihannesten kannat ja kuoret, kahvinpurut ja muu keittiöjäte muuttuvat muhevaksi mullaksi muutamassa kuukaudessa. Säädettävän ilmanvaihtoventtiilin avulla voidaan edesauttaa ja säätää kompostoitumisprosessia. Kompostorin sisälämpötilaa on helppo seurata etupaneeliin sijoitetusta lämpömittarista.

Lämpökompostorin kansi on saranoitu tukevasti metallisin saranoin ja kannen automaattisesti lukittuva salpa pitää kannen avoinna kompostia täytettäessä ja huollettaessa. Kompostoinnissa muodostuva neste on helposti hyödynnettävissä vaikkapa pihakasvien lannoitteeksi hanalla varustetun letkun kautta. Kompostorissa on suuri ja helposti avattava luukku valmiin kompostimateriaalin tyhjennystä varten. Mukana toimitetaan puutarhalapio, jolla tyhjentäminen onnistuu kätevästi.

Tämä tilaus sisältää:

1 x lämpökompostori

1 x lämpömittari

1 x suotonesteen poistoletku

1 x puutarhalapio

1 x Käyttöohjeet –  tavallisen biojätteen kompostoimiseen

1 x Käyttöohjeet –  bokashin multatehtaana

Tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: noin 54 x 54 x 84 cm
  • Paino: noin 14 kg
  • Tyhjennysaukon koko: noin 30 x 20 cm
  • Eristepaksuus: 35 mm

239€ on hinta noudettuna myymälästä (ole yhteydessä sähköpostitse info@viidakkotohtori.fi)

259€ on hinta kuljetettuna, HUOM! Toimitusvaihtoehtona ainoastaan Matkahuolto! Toimitus lähimpään Matkahuollon Asiamies, ei toimiteta automaatteihin.

Tilattaessa muita tuotteita samalla, pyrimme pakkaamaan ne samaan pakettiin, mutta jos lähetyksestä tulee liian painavaa, paketteja lähetetään kaksi.

Lisätietoja Viidakkotohtori.fi

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Green Land 110L Lämpökompostori / Bokashin multatehdas”