Otsonoitu seesamiöljy + tyrni ja jojoba. 50ml

Hapesta tuotetulla otsonilla valmistettu otsonoitu seesamiöljy. Valmistettu erittäin korkealaatuisesta luomulaatuisesta kylmäpuristetusta neitsytseesamiöljystä, sekä korkealaatuisesta tyrni- ja jojobaöljystä.

17,00  (13,71  0%)

Product Description

Kuvaus

Hapesta tuotetulla otsonilla valmistettu otsonoitu seesamiöljy. Valmistettu erittäin korkealaatuisesta luomulaatuisesta kylmäpuristetusta neitsytseesamiöljystä, sekä korkealaatuisesta tyrni- ja jojobaöljystä.

Otsonoitu öljy tehostaa niin kudosta uusivien kasvutekijöiden samoin kuin vanhenemista estävien antioksidanttien tuotantoa, ja siksi se on ihanteellinen ihonhoitoaine niin terveelle kuin ongelmallisellekin iholle. Nämä ominaisuudet ovat normaaliöljyissä jopa parempia kuin vahvemmissa tuotteissa, ja siksi yleisöljynä normaalivahvuinen on suositeltavin.

Otsonoitu seesamiöljy on uusi tulokas otsonoitujen öljyjen alueelle. Viime vuosina sitä on tutkittu erityisesti Sienan yliopistossa Italiassa. Näissä tutkimuksissa juuri normaalivahvuinen otsonoitu seesamiöljy havaittiin kaikkein tehokkaimmaksi lisäämään kudoksia uudistavien kasvutekijöiden tuotantoa iholla. Lisäksi öljyssä on otsonoimatonta tyrni- ja jojobaöljyä. Otsonointi tuhoaisi näiden öljyjen tärkeimmät ihoa hoitavat rasvahapot, ja siksi niitä ei tulekaan otsonoida parhaiden tulosten saamiseksi.

Tyrniöljyssä on luonnostaan paljon ihoa suojaavia antioksidantteja, kuten superoksididsmutaasia ja E-vitamiinia. Se myös auttaa ihoa uusiutumaan.

Jojobaöljy taas matkii ihon luonnollista rasvaa, ja se imeytyy ihoon erityisen hyvin toimien hoitoaineena. Jojobaöljy myös puhdistaa ihoa. Säännöllisesti käytettynä öljy voi auttaa mm. akneen.

Erityisesti tyrniöljy antaa tuotteelle luonteenomaista punertavanoranssia sävyä, joka haalistuu vähitellen. Se on normaalia, eikä tarkoita että tuotteen teho olisi olennaisesti heikentynyt. Juoksevuudeltaan tämä öljy pysyy juoksevana myös jääkaappilämpötiloissa. Tuotteessa oleva otsonoitu seesamiöljy on otsonoitu hapesta valmistetulla otsonilla, joten ilman typestä ei ole muodostunut siihen haitallisia sivutuotteita.

Tuotteen pumppupullo on kovaa akryylimuovia, joka on öljyn kanssa täysin yhteensopiva, eikä siinä ole pehmenninaineita eikä muitakaan mahdollisesti öljyyn liukenevia tuotteita.

 

Sisältää: otsonoitua seesamiöljyä sekä otsonoimatonta tyrni- ja jojobaöljyä

Käyttö: Vain ulkoiseen käyttöön

Pakkaus 50 ml pumppupullo

Säilyvyys alle +8 C:ssa 18 kk.

Säilyvyys huoneenlämmössä 6 kk

Ainesosat: Ozonized Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Otsonoitu seesamiöljy + tyrni ja jojoba. 50ml”