Seramis Savirouhe 2.5L

Takaa ensiluokkaiset kasvuolosuhteet kaikille kasveille niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

6,00  (4,84  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Takaa ensiluokkaiset kasvuolosuhteet kaikille kasveille niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Voit käyttää Seramista kaikille kasveille; viherkasveille, yrteille, kukille jne.
Savirouhe imee ja varastoi isoja määriä vettä ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön niiden sitä tarvitessa. Juuristo saa siis juuri oikean määrän vettä sekä ravinteita. Myös kasvien hapensaanti on taattu suuresta imukyvystä huolimatta. Vedenvarastointikyvyn ansiosta,  kasteluväliä voi venyttää jopa 3–4 viikkoon.
Seramiksen etuna on myös se, että sitä ei tarvitse vaihtaa kuten multaa. Se ei happane, ei laajene eikä tiivisty joten sitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan.

Sisältö
Seramis on poltettua 100 % puhdasta ja luonnonmukaista savea. Punanruskea väri tule polttoprosessin myötä. Huokoisensa rakenteensa ansiosta Seramis varastoi vettä ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön tarpeen mukaan. Huokosten määrä on yli 80 %.
Seramis ei happane, laajene tai tiivisty, joten sitä voidaan käyttää uudestaan ja uudestaan.

Käyttö
Ruukkuun istutettaessa pohjalle laitetaan ensin Seramis savirouhetta, jonka päälle kasvi asetetaan juuripaakkuineen. Sen jälkeen ruukku täytetään kokonaan Seramiksella.
Seramiksen osuss on 2/3 osaa ruukun volyymista.
Optimaalinen kastelumäärä on ¼ ruukun tilavuudesta.
Kasvien juuret saavat optimaalisen määrän happea, vaikka Seramis olisi täysin kyllästetty vedestä, sillä isot huokoset jakautuvat tasaisesti savirouheessa.
Jos ruukussa on pohjareikiä, ruukun alle tulee ulkokäytössä laittaa aluslautanen.

Valittavana pakkauskoot

2.5L ja 7.5L

Valmistusmaa: Saksa    Maahantuoja Viidakkotohtori

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seramis Savirouhe 2.5L”