Vita Biosa Marjat – Fermentoitu maitohappojuoma (500ml)

Vita Biosa Marjat – Tohtorin fermentoitu maitohappojuoma aktiivisilla maitohappobakteereilla, entsyymeillä ja kasviuutteilla.

 

19,50  (17,11  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Vita Biosa Marjat sisältää samoja yrttejä ja maitohappobakteereita kuin Vita Biosa Original, mutta siihen on lisätty luomulaatuiset mustaherukka- (0,8%), aronia- (0,4%) ja mustikkamehua (0,2%) tiivisteestä. Näistä syntyy tuttu hapan ja marjaisa maku.

Vita Biosa on fermentoitu maitohappojuoma joka sisältää 8 aktiivisia bifido- ja maitohappobakteerikulttuuria, orgaanisia happoja ja uutteita 19 huolellisesti valikoiduista yrtistä. Fermentoinnin prosessin aikana muunnetaan kaikki sokeripitoisuus orgaanisiksi hapoiksi, jolloin valmis juoma on sokeriton. Se on myös maidoton, gluteeniton ja ilman lisättyjä säilöntäaineita.  Fermentoinnin prosessin aikana muunnetaan kaikki sokeripitoisuus orgaanisiksi hapoiksi, jolloin valmis juoma on sokeriton. Se on myös maidoton, gluteeniton ja ilman lisättyjä säilöntäaineita. Maitohappokäyminen antaa juomalle ainutlaatuisen happamuuden makua, joka voi aika ajoin hieman vaihdella – se on itse prosessin luonnollinen viehätys.

Vita Biosa on maitohappobakteereja nestemäisessä ja tiivistetyssä muodossa. Pienempikin pullo riittää pitkään, eikä vettä kuljeteta turhaan pitkiä matkoja maanteitä ja merta pitkin.

 

Suositeltu vuorokausiannostus:

Annostus 20-30 ml (1-2 rkl). Fermentoitua Biosa maitohappojuomaa voi juoda  esim. 1-3 annosta jaettuna päivän aikana.
Biosaa voi nauttia joko tyhjään vatsaan tai aterioiden yhteydessä –ihan  sellaisenaan tai veteen, smoothiessa tai mehussa sekoitettuna. Juo heti sekoittamisen jälkeen.

 

Sokeriton • Maidoton • Gluteeniton • Vegaaninen •  Ei sisällä lisättyjä säilöntäaineita

Ainesosat

Vesi, luomuerytritoli, luomumelassi, luomu mustaherukkamehutiiviste 0,8%, luomu aroniamarjamehutiiviste 0,4%, luomu mustikkamehutiiviste 0,2%, uute 19 luomuyrtistä 0,22 %, (lakritsinjuuri, aniksen siemenet, fenkolin siemenet, basilika, sarviapilan siemenet, nokkonen, tilli, katajanmarja, mustaselja, inkivääri, kamomilla, väinönputkijuuri, kirveli, oregano, piparminttu, persilja, rosmariini, salvia, timjami), 8 erilaista maitohappobakteeriviljelmää (B. lactis, B. longum, L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. salivarius, Lc. Lactis, S. Thermophilus).

Sisältää lakritsia – henkilöt, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta tulee välttää liiallista käyttöä.

Ravintosisältö per 100 ml:
Energiaa 99 kJ/23 kcal
Rasvaa 0 g – josta tyydyttyneitä rasvoja 0 g
Hiilihydraattia 5,8 g – josta sokereita 0 g
Kuitua 0 g
Proteiinia 0 g
Suola 0 g
Aktiiviset maitohappobakteerit:  keskimäärin 5-10 miljardia pmy per 100 ml tuotannon aikana.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää, eikä valmistetta tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Hyvä tietää:

  • Varastointi ennen avaamista: Huoneenlämmössä.
  • Säilyvyys ja säilytys avaamisen jälkeen: 2 kuukautta jääkaapissa.
  • Käännä pulloa kerran ylösalaisin ennen käyttöä, jotta myös pohjalle kertyneet maitohappobakteerit sekoittuvat nesteeseen.
  • Vältä suoraa auringonvaloa. Ylipainetta ja valkoisia hiutaleita voi esiintyä. Nämä eivät heikennä tuotteen laatua.
  • Testattu akkreditoidussa laboratoriossa.
  • Pakkaus: Valmistettu kierrätysmateriaaleista PET – kierrätä käytön jälkeen.
  • Vita Biosa fermentoidut juomat valmistetaan Tanskassa suurella intohimolla kestävään kehitykseen ja ympäristöön – sinun ja luonnon iloksi!

Maahantuoja Viidakkotohtori

Parasta ennen-päiväys 15.7.24. Säilytä ohjeiden mukaan niin tuote säilyy pitempään, päiväys ei ole viimeinen käyttöpäivä.

Vita Biosa on tuoteperhe-uutuutemme laajassa mikrobituote-valikoimassamme. Puutarhan mikrobiliuokset löydät edelleen esimerkiksi EM mikrobit-otsikon alla.

Arvostelut