Rosmarin Ekologisk 500gr

Visst, färska örter är något fint, men de kräver också en del uppmärksamhet och vård. Om du inte vill se din rosmarinplanta vissna vid köksfönstret gång på gång – vi har lösningen! Med vår krossade rosmarin står inget i vägen för din mediterreana kryddglädje.

14,00  (12,28  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Den senaste semestern vid havet känns som alltför längesedan och den nästa är alltför långt borta – belastande. Men i denna prekära situation finns det en sak som definitivt hjälper:  torkad rosmarin! Du undrar hur? Föreställ dig bara att du på kvällen flanerar genom din favoritstad vid Medelhavet. Du känner en mjuk havsbris i håret, hör vågornas brus och då når doften av grillat och potatis din näsa. Som en erfaren doftdetektiv känner du naturligtvis genast igen den distinkta noten av rosmarin. Och nu den goda nyheten efter allt detta svärmning i semesterminnen: Med vår torkade ekologiska rosmarin kan du få denna känsla när som helst i ditt eget kök! Piffa upp dina favoritmedelhavsrätter med den aromatiska kryddan – utan att behöva bli en trädgårdsproffs själv. Tack vare vår förpackning med 500 g är du redo för alla möjliga skapelser och recept som ditt semesterlängtande hjärta begär. Så vårt tips: beställ nu vår krossade ekologiska rosmarin och utrusta ditt kök med denna klassiker från Medelhavsköket.

Riven och torkad ekologisk rosmarin – en Medelhavsflair till ditt kök

För vår torkade och krossade rosmarin använder vi ossa av växter som kommer från kontrollerat ekologiskt jordbruk och som har torkats försiktigt i luften. Vår ekologiska rosmarin är mycket mångsidig och går hand i hand med grillade eller stekta köttalternativ, fisk, stekt potatis och ugnsgrönsaker. Men den passar också bra i soppor, grytor och olika såser, dressinger och dipp. Dessutom kan du använda den torkade rosmarinen för att göra hemlagade örtoljor och -vinäger eller medelhavsinspirerade marinader. Möjligheterna är oändliga! Tillsammans med andra torkade örter från vårt sortiment, som till exempel vår krossade ekologiska timjan, kan du också lätt skapa egna örtblandningar.

Visst, färska örter är något fint, men de kräver också en del uppmärksamhet och vård. Om du inte vill se din rosmarinplanta vissna vid köksfönstret gång på gång – vi har lösningen! Med vår krossade rosmarin står inget i vägen för din mediterreana kryddglädje. Eftersom vår rosmarin levereras i en förpackning med 500 g, sparar du dels in på förpackningsavfall och har å andra sidan alltid god rosmarin till hands när du behöver det. Beställ vår krossade ekologiska rosmarin nu och upptäck dess många användningsområden!

 

 

Ravintoarvo keskimäärin per 100 g
Energia (kj/kcal) 1352 /  328
Rasva 15,2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 7,4 g
Hiilihydraatit 21,5 g
josta sokereita 0 g
Ravintokuitu 42,6 g
Proteiini 4,9 g
Suola 0.13 g

Ursprung Egypten, Marokko, Tunisia
Innehåll 500gr
Ingredienser 100% rosmarin* *ekologisk odling
Förvaring Rumstempererat och skyddat mot ljus
Allergener Kan innehålla SENAP

EU Bio

DE-ÖKO-001

Importör Viidakkotohtori

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rosmarin Ekologisk 500gr”