Välkommen till Djungeldoktorn!

Välkommen till Djungeldoktorn!

Visste du att vi är pionjärer inom bokashi i Finland? Vi undervisar och ger råd om grunderprinciperna i bokashi och vi har delat vår inspiration i redan sex år! Vi vill att alla vågar ta sitt första steg mot hållbarare utveckling, med bokashi.

Bokashidoktorn

Bokashins banbrytare i Finland

Viidakkotohtori (Djungeldoktorn) är Finlands första importör och största tillverkaren av bokashi- och EM-produkter i Finland. Djungeldoktor-teamet är Primus motor när det gäller bokashi och fermentering av bioavfall. Expertis och erfarenhet finns, vi har ju redan hållit på med detta i flera år. Vi lär oss hela tiden, får kunskap och färdigheter och utvecklar oss själva så att vi kan inspirera andra att ta ett steg mot en grönare livsstil. Förutom de produkter du behöver i bokashi, får du expertråd och tips om hur du använder bokashi i en större skala, hemma och i trädgården.

Användningstips kan du läsa här : Bokashi Garden Finland

Vad är bokashi?

Bokashi, eller återvinning av bioavfall genom fermentering, är ett revolutionerande sätt att omvandla bioavfall till jord snabbt, enkelt och ekologiskt, även i ditt eget kök. Bokashi stinker ej och passar alla!
På vår Bokashi Garden-sida hittar du all information du behöver för att börja göra bokashi.

Bokashi är verkligen ett steg mot en mer ekologisk riktning!
Vi kommer också att berätta vad EM är och hur dessa bäst kan användas i din trädgård och hur du kan få friska och friska växter som ger dig mycket skörd.
Vad är Bokashi och Levande Jord?
Svaren hittar du här på vår webbplats.Stig på!

I bokashijord trivs man

”Bokashi är ett helt naturligt och ett ekologiskt val för din trädgård. Matresterna och bioavfallet ruttnar inte utan bryts ned och spjälks av EM-mikrober. Proteiner, vitaminer, mineraler och näringsämnen bibehålls under processen och berikar jorden mycket effektivt. Bokashi är ett snabbt sätt att återvinna bioavfall på ett enkelt sätt. Det gör att bioavfall kan återvinnas till exempel i en hyreshus och är lätt att ta med sig till en stuga eller en båttur. ”

Vi betjänar er

Naturligtvis betjänar vi Er även på svenska. Vår Djungelbutik finns i Lovisa, välkommen på uppköp och få goda råd på köpet.

Djungeldoktorn har redan funnits i över tio år och vi vill gärna fortsätta att betjäna Er så bra som möjligt. Om Ni har frågor eller vill ge oss feedback, vänligen kontakta oss via e-post, info@viidakkotohtori.fi

Genom att handla från oss, stöder du ett litet lokalt familjeföretag, samt även andra finländska småföretagare vi samarbetar med.

Åt våra egentillverkade produkter har det beviljats Nyckelflaggan.

We also serve You in english.

Hoppas ni trivs med oss!

Linda Wirtanen / Bokashidoktorn

Facebook Twitter Google+

Leave A Comment

Inga produkter i varukorgen.