Huussi-Bokashi Tohtorin EM® – kotimainen huussirouhe 5KG

Tohtorin EM® Huussi-Bokashi  on kuiva huussirouhe joka käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa ja on suunniteltu erityisesti kompostikäymälöille, mutta käy myös bokashiämpärin.

60,00  (48,39  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Tohtorin EM® Huussi-Bokashi on kuiva huussirouhe joka käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa kompostoituvissa kuivakäymälöissä.

Huussi-Bokashi on suunniteltu erityisesti kompostikäymälöille mutta myös bokashiämpäriin ja viemärikaivoihin.
Huussi-Bokashi sisältää luomuvehnäleseitä joita on fermentoitu sekä EM:llä, (tehokkailla mikro-organismeilla), että huolellisesti valittuja mikrobeilla (erityisesti rasvaa- ja selluloosaa hajottavia bakteerit). Nämä yhdessä  pystyvät tehokkaasti hajottamaan rasvan ja selluloosan.

Huussi-Bokashi on täysin kuiva rouhe, jolla on hyvät säilytysominaisuudet. Viemärintukokset, esim suurempia määriä rasvoja ja öljyjä, kuten rasvaerottimessa, voidaan liuottaa nopeammin Huussi-Bokashin avulla, joka sisältää nämä lisätyt mikro-organismit.

Käyttö

Lisää 20-30 g kompostointikäymälään tarvittaessa. Suosittelemme Huussi-Bokashin käyttöä yhdessä Black Bokashi® n ja ZB basalttikivijauheen kanssa. Molemmat poistaa tehokkaasti ammoniakin hajua.
Vaikutuksien tehostamiseksi EMa Mikrobiliuosta voidaan suihkuttaa samanaikaisesti.
Ripottele tarvittaessa 20 – 50 g huussirouhetta viemärikaivoon.

Vinkki!

Voit käyttää Huussi-Bokashia myös bokashirouheena, jos bokashiämpärissä on suurempia määriä rasvoja ja paperia joita tarvitsevat tehokkaamman boostauksen mikrobeja.

Sisältö

Vehnäleseet, EM; tehokkaat mikro-organismit sisältäen selluloosa- ja rasvaahajottavia bakteereja, luomu ruokosokerimelassi, mineraaleja m.m. EM keraamista jauhetta.

Säilyvyys

Säilytetään kuivassa, valolta suojattuna ja viileässä paikassa, (huom! ei alle +6’C) omassa suljetussa pussissaan. Rouhe on täysin kuivaa, joten säilyvyyden kannalta sen käyttöikä on pitkä.
Pussin päiväys ei ole viimeinen käyttöpäivä. Rouhe säilyy tehokkaana päiväyksen jälkeenkin. Vältä säilytystä tloissa jossa on suuria kosteusvaihteluja.

Paperipussi, 5 KG

Vinkkejä
Katso blogista miten voit käyttää rouhetta parhaalla tavalla:

http://www.bokashigarden.fi/

Valmistaja: Viidakkotohtori

 

Kotimaisen suosiminen on erityisesti nyt #vastuullisuusteko – kulutusvalintamme pitävät yritysten pyörät pyörimässä.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huussi-Bokashi Tohtorin EM® – kotimainen huussirouhe 5KG”