Dass-Bokashi 5kg. Torrt strö för fett och cellulosa

Dass-Bokashi innehåller ekologiskt vetekli som fermenterats med både effektiva mikroorganismer och särskilt utvalda mikrober (fett- och cellulosanedbrytande bakterier) som klarar  av att successivt bryta ner fett och cellulosa.

75,00  (60,48  0%)

Slut i lager

Product Description

Beskrivning

Dass-Bokashi,

ett torrt bokashiströ speciellt framtaget för komposttoaletter

Dass-Bokashi, är speciellt avsedd för komposttoaletter, men även för bokashihink.
Dass-Bokashi innehåller ekologiskt vetekli som fermenterats med både effektiva mikroorganismer och särskilt utvalda mikrober (fett- och cellulosanedbrytande bakterier) som klarar  av att successivt bryta ner fett och cellulosa. Dass-Bokashi innehåller även algkalk och EM keramiskt pulver.

Dass-Bokashi är ett helt torrt strö med bra lagringsegenskaper. Stopp i rören, dvs. större mängder fett och oljor, som t.ex. i en fettavskiljare, kan lösas upp snabbare med Dass-Bokashi som innehåller de extra tillsatta mikroorganismerna.

Användning

I komposttoaletten tillsätter man 20-30gr vid behov. Vi rekommenderar att använda Dass-Bokashi tillsammans med Blck Bokashi samt ZB (basaltstenmjöl). De tar effektivt bort ammoniaklukt.
Man kan även använda EMa som spray för att effektivera processen.

Strö 20 – 50g Dass-Bokashi i avloppsbrunn vid behov.
För att förstärka effekten kan EMa sprayas på samtidigt.

Tips!

Man kan använda Dass-Bokashi som bokashiströ i bokashihinken om det är större mängder fett och papper som ska brytas ner.

Innehåll

Ekologiskt vetekli, EM – effektiva mikroorganismer med cellulosa- och fettnedbrytande bakterier, ekologisk rörsockermelass, algkalk, EM keramiskt pulver.

 

Hållbarhet

Förvaras på en skyddad och sval plats (inte under + 6 ° C). Förslut påsen väl. Ströet är helt torr, så hållbarheten på produkten är lång. Angivet bäst före-datum på påsen är inte sista förbrukningsdatum, ströet är effektiv även långt efter datumet.

Papperspåse,  kg

 

Tillverkningsland: Österrike

Importör: Viidakkotohtori.fi

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Dass-Bokashi 5kg. Torrt strö för fett och cellulosa”