Tohtorin EM® Juurikulta 250ml

Tohtorin EM® Juurikullan tehokkailla mikro-organismeilla lisää aktiivista mikro-elämää maaperässä vahvistaen kasveja.

9,00  (7,26  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Tohtorin EM® Juurikulta on 3 in 1 – sekoitus tehokkaita mikro-organismeja, fermentoitua chiliä ja valkosipulia sekä orgaanisia happoja.

Tohtorin EM® Juurikullan tehokkailla mikro-organismeilla lisätään aktiivista mikro-elämää maaperässä vahvistaen kasveja. Se on valmis seos luonnollista alkuperää olevista ainesosista, joka laimennetaan vedellä suositusten mukaisesti.

Juurikulta (Tohtorin EM®) koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Ötökät karttaa chilin ja valkosipulin tuoksua. Näin tuholaishyökkäykset vähenevät samalla kun kasvien itsepuolustus vahvistuu mikrobien ansiosta.

Terveet kasvit altistuvat harvoin tuholaisiin ja sienitaudeille.

Kastele maaperää säännöllisesti puutarhassa, sisäkasvien ruukuissa, kasvihuoneiden viljelykauluksiin ja kasvimaalla, jotta kasvit voimistuisivat ja olisivat vastustuskykyisimpiä tuholaisia vastaan.

Tiiviste sisältää mikro-organismeja, jotka sitovat typpeä ja hiiltä ilmasta, sekä orgaanisia happoja, jotka ovat parhaita ravinteita maaperän mikro-organismeille, etenkin juurissa ja lisäksi ötökät karttavat chilin ja valkosipulin hajua.

 

Varastointi ja säilyvyys

Säilytä Tohtorin EM® Juurikulta viileässä ja valolta suojattuna. Parhaan säilyvyyden saa +8–18’C lämpötiloissa (ei jääkaapissa), mutta myös huoneenlämpötila toimii hyvin. On tärkeää, että pullo on säilytetty tasaisessa lämpötilassa pitkän säilyvyyden takaamiseksi.

Parasta ennen-päiväystä koskee avaamattomia pakkauksia. Pullon avaamisen jälkeen nesteessä tapahtuu tietty muutos, kun ilma pääsee pulloon, mutta säilyvyysaika on silti hyvin pitkä, mikrobien ollessa lepotilassa.

Käytä laimennettua liuosta vuorokauden sisällä.

 

Sisältö

EM mikro-organismit, ruokosokerimelassi, fermentoitu etikka, alkoholi, valkosipuli, chili, humiinihappo, fosforihappo, merilevä, EM-keraaminen jauhe, etoksiloitu alkoholi.

Luokiteltu luokan 1 mikro-organismiin – vaaraton ihmisille ja eläimille.

 

Laimennusohjeet

Istutus, kylvö:      10 ml (korkillinen) Juurikultaa 1 litraan vettä.   Käytä seos heti.
Säännöllinen kastelu: 10 ml (korkillinen) Juurikultaa 10 litraan vettä. Tällä annostuksella lisätään aktiivista mikro-elämää maaperässä vahvistaen kasveja.

Pullo 500ml

Tärkeää terveyteen liittyvää tietoa:
• Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille.
• Tuotteen hengittäminen vahingossa on vaaraton eikä vaadi erityistoimenpiteitä.
• Pidä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.
• Tohtorin EM Juurikullalla käsitellyillä vihanneksilla ei ole varoaikaa ennen sadonkorjuuta.
• Sisältää biologisesti aktiivista ainetta, nesteen volyymi voi kasvaa kaasumuodostuman takia joka voi lisää pulloon painetta. Jos näin tapahtuu, älä ravista pulloa, mutta pidä sitä viileänä muutaman päivän ajan.

(EY) 834/2007 mukaan voidaan käyttää luonnonmukaisessa viljelyssä.

 

Vinkkejä
Katso blogista miten voit käyttää

http://www.bokashigarden.fi/

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tohtorin EM® Juurikulta 250ml”