Holistic koivuntuhkauute 1000ml

Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa.

25,90  (22,72  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa on jäljellä vain arvokkaat mineraalit kalium, natrium, kalsium, magnesium, fosfori, kromi, sinkki, mangaani, molybdeeni ja seleeni. Kaikki organinen materiaali on palanut pois.

Koivuntuhkauute
Koivuntuhkauute on ravintolisä, joka on uutettu keittämällä 2 rkl koivuntuhkaa litraan vettä. Tuhka saadaan tarkoin valituista koivuista, jotka kasvavat mineraalipitoisessa maassa Pohjois-Suomessa.

Annostus aikuisille
1-2 ruokalusikallista vähintään 2 kupilliseen vettä 2-3 kertaa päivässä tai suositusten mukaisesti.Juo vähintään puoli tuntia ennen ruokailua tai kaksi tuntia ruokailun jälkeen. Ravistettava ennen käyttöä. Suositeltua annosta 30 ml ei saa ylittää. Ravintolisiä ei pidä käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota.

Varoitus
Älä juo laimentamattomana. Se on syövyttävä konsentroidussa muodossa (pH 12). Varo saamasta uutetta silmiin, iholle tai vaatteisiin. Jos saat uutetta silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Sisältö

1 000 ml
vesi
koivuntuhka

Säilytys
Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa ja lasten ulottumattomissa.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Holistic koivuntuhkauute 1000ml”