pH-savi 250gr

Laadukas savi on todellinen kehon superpuhdistaja ja ravitsija. Samalla kun se alkalisoi ja sitoo myrkkyjä, se tuo kehoon tärkeitä maamineraaleja optimaalisessa suhteessa.

20,00  (17,54  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Montmorilloniittisavi imee itseensä kehon kuona-aineita moninkertaisesti painoonsa nähden. Samalla savi estää kuonaa varastoitumasta rasvakerrokseen.

Savi sisältää paljon alkalisia mineraaleja kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia, mangaania, natriumia, rikkiä ja piitä. Savessa näiden keskinäisten pitoisuuksien suhde on optimaalinen ja ne imeytyvät tehokkaasti kehoon. Savi kykenee sitomaan painoonsa nähden moninkertaisesti happoja ja kuona-aineita, pidättäen ne, kunnes keho kykenee poistamaan ne turvallisesti. pH-tasapainosavi on luonnollinen niin sisäisten (ruuansulatuskanava) kuin ulkoistenkin happojen neutraloija (iho). Savi poistaa kuona-aineita tehokkaasti.

Savi voi siis parantaa ruoansulatusta, verenkiertoa, unta, energiatasoa, hyvinvointia ja vastustuskykyä. Sen lisäksi savi voi auttaa painonpudotuksessa ja ihannepainon ylläpidossa.

Voit lisätä saveen aloe veraa. Savi maistuu miedolta ja neutraalilta (kuten tofu).

Savea voi käyttää myös kasvonaamiona. Se imee itseensä tehokkasti epäpuhtauksia ja ihotalia sekä kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia.

HUOM! Tätä savea voi syödä / juoda kokonaan.

 

Annostus ja käyttö:

1) Sisäisesti: Sekoita 1 teelusikallinen yhteen litraan (tai 2 dl) puhdasta vettä 1-3 kertaa vuorokaudessa. Sekoita hyvin ja juo koko annos savineen.

2) Ulkoisesti: Kasvonaamiota varten tee seos savesta ja vedestä. Levitä savea ohut kerros kasvoille ja kaulalle. Annan naamion miltei kuivua ja poista se sitten märällä pyyhkeellä. Loput naamiosta huuhdotaan pois lämpimällä vedellä.

Hyönteisten pistot ja puremat peitetään pH-savitahnalla. Palovammoja, ärsyyntynyttä, kutiavaa ihoa, mustelmia ja ruhjeita rauhoittaaksesi, peitä ne savitahnalla.

Suositeltua annosta sisäisesti nautittuna ei saa ylittää. Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti raskaus- tai imetysaikana. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta, mikäli pakkauksen sulkemisteippi on rikkoontunut. Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

 

Ainesosat: 100 % Ranskalainen montmorilloniittisavi, pH 7-8

Säilytys: Kuivassa paikassa.

Koko: 250 g

Arvostelut