Stevia 100gr

Oletko sinäkin makeanhimoinen, etkä halua jäädä paitsi mistään makeasta, mutta haluaisit vähentää puhdistetun sokerin kulutusta? Silloin steviastamme tulee uusi paras ystäväsi!

21,00  (18,42  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Oletko sinäkin makeanhimoinen, etkä halua jäädä paitsi mistään makeasta, mutta haluaisit vähentää puhdistetun sokerin kulutusta? Silloin steviastamme tulee uusi paras ystäväsi, sillä se on – onneksi – todellinen nollanumero! Hienojakoinen jauhe sisältää 0 kaloria, joten se on erinomainen sokerin vaihtoehto. Se maistuu noin 310-330 kertaa makeammalta kuin sokeri, joten tarvitset vain pieniä määriä suosikkijälkiruokiesi makeuttamiseen (ilman kaloreita).

Stevia – mitä se on?

Stevia on makeutusaine, jonka koko nimi on Stevia rebaudiana. Stevia tunnetaan myös nimellä ”makea yrtti” tai ”hunajayrtti”. Steviaa uutetaan kasvista ja se koostuu pääasiassa stevioliglykosideista. Kasvi on alun perin kotoisin Etelä-Amerikan Paraguaysta, jossa sitä on arvostettu vuosisatojen ajan sen valtavan makeuttavan voimansa vuoksi.

Käytä makeuttamiseen

Hieno stevia on nyt siirtymässä makeutusaineiden ykkösluokkaan, koska se ei sisällä kaloreita ja on 310-330 kertaa makeampi kuin puhdistettu sokeri. Voit lisätä sitä pirtelöön, smoothiin, kahviin ja kaakaoon, käyttää sitä leivonnassa tai sekoittaa puuroosi. Voit myös sekoittaa jauhetta vohveleihin, pannukakkuihin, riisipuuroon ja mannapuuroon makeanhimon tyydyttämiseksi.

 

Rebaudiosidi A-pitoisuus on stevia jauheessamme 98%. Rebaudiosidi – on siis mitä?! Rebaudiosidi A on stevioliglykosidi, jota esiintyy stevian lehdissä yhdessä yhdentoista muun stevioliglykosidin kanssa. Karkeasti ottaen stevioliglykosidit ovat ryhmä makeutusaineita, jotka ovat peräisin stevia-kasvista. Nämä uutteet ovat viime aikoina tulleet tunnetuksi myös lisäaineena numerolla E960. Se makeuttaa niin leivonnaisia, jälkiruokia, juomia kuin puuroakin. Stevia on erityisen suosittu, koska se on kaloriton ja noin 310-330 kertaa makeampi kuin puhdistettu sokeri.

Alkuperä Kiina
Sisältö 100gr
Ainesosat 100 % makeutusaine: stevioliglykosidit (98 % rebaudiosidi A). 1 g steviajauhetta vastaa makeutusteholtaan noin 300 g sokeria. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.
Säilytys Säilytys kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.
Ristikontaminaatio Saattaa sisältää pieniä määriä GLUTEENIA, MAAPÄHKINÄÄ, SOIJAA, MAITOA (LAKTOOSI), PÄHKINÄÄ ja SEESAMIA.

Maahantuoja Viidakkotohtori

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stevia 100gr”