Tohtorin EM® Lemon 1L

Luonnollinen puhdistus probioottisilla mikrobeilla. EM Lemon on täysin vapaa pinta-aktiivisista aineista, fosfaateista, väriaineista ja säilöntäaineista.

12,50  (10,08  0%)

Varasto loppu

Product Description

Kuvaus

Luonnollinen puhdistus probioottisilla mikrobeilla. EM Lemon on täysin vapaa pinta-aktiivisista aineista, fosfaateista, väriaineista ja säilöntäaineista. Pinnoista tulee säteilevän puhtaita ilman että puhdistusaineen jäämät jäävät pinnoille. Tehokkaat mikro-organismit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin ja edistävät ja kohottavat hyödyllisten mikrobien ympäristöä koko talossa. Hajuja neutralisoidaan eikä peitetä hajusteiden alle. Pinnoista tulevat yhä antistaattisemmiksi ja sileiksi, eivätkä ne kontaminoidu yhtä nopeasti haitallisilla bakteereilla.

Mikä on probioottinen puhdistusaine?

Bakteerit tarvitsevat proteiineja ja rasvoja ravinnonlähteenä. Probiottiset puhdistusaineet poistavat tämän ravinnelähteen hajua aiheuttavista mikro-organismeista ja patogeenisista bakteereista. Niinpä ne näkevät nälkää ja katoavat. Probioottiset mikrobit luovat ekologisen tasapainon eikä vastustusta voi syntyä.

Sisällysaineluettelo:
EM-keramiikalla energisoitu vesi, EM mikrobit (maitohappo- ja fotosynteesibakteereja sekä hiivoja), <1% orgaanista kasvisaippuaa, <1% sitruunaöljyä. (pH n.4)
Vegaani, eläinystävällinen & 100% biohajoava

 

Annostelu:

  • Yleispuhdistus: Laimennus 1/100
  • Sankoon, (lattia, pinnat): 10-20ml / 5 Litraa vettä
  • Pinttynyt lika: 20-40ml / 1 L
  • Matot, verhoilut, tahrat: Spraypulloon 20-50ml / 1 L. Suihkuta, harjaa ja imuroi.

Ravista ennen käyttöä / Säilytä tiiviisti suljettuina / Käytä 6 kk avaamisesta
Tee uusi liuos viikon välein saadaksesi parhaan vaikutuksen.

Vihje:
Voimakkaasti likaantuneet pinnat (esim. keittiössä olevat rasvaiset tahrat ja pinnat) on sumutettava EM Lemonilla ennen pyyhkimistä ja voitava toimia sen verran aikaa, että nikrobit ehtivät työstää puhdistettavaa pintaa.

Laimennettua EM Lemon tulisi käyttää muutaman päivän kuluttua. Voit lopuilla pesuvedellä kastella kasvejasi.

Säilytys:

  • Varastointilämpötila +8’C-+18’C.
  • Älä altista tuotetta kuumalle, auringonvalolle tai jäätymiselle.
  • Parasta ennen ja eränumero: Katso pullon pohjaa tai merkintä etiketissä.

Lisätietoja tuotteista:   Bokashi Garden Finland

Valmistusmaa: Saksa
Maahantuoja: Viidakkotohtori

 

Käyttöturvallisuuteen liittyvää Ei erityisiä toimenpiteitä hengitettynä. – Normaalisti ei ärsytä ihoa. On suositeltavaa pestä ihon pinnat saippualla ja vedellä. – Silmään: Poista piilolinssit, huuhtele silmät juoksevalla vedellä usean minuutin ajan. Nieltynä: Huuhtele suu runsaalla vedellä. Juo runsaasti vettä pienin siemauksin. Jos oireita ilmestyy/jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.
Ympäristötietoa: Pakkaus voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tohtorin EM® Lemon 1L”