Kylpyjauhe – happamuuden poistoon

pH-kylpyjauheemme sisältää soodaa ja kalsium / magnesiumkarbonaattia.

12,90  (10,40  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Kylpyjauhe

Meidän pH-kylpyjauheemme sisältää soodaa ja kalsium / magnesiumkarbonaattia. Se auttaa vähentämään kehon happamuutta, rentoutessasi kylpyammeessa tai kun hoidat jalkojasi jalkakylvyssä.

Tuotteen ominaisuudet
Koska kylpyjauhe tekee vedestä enemmän emäksinen kuin elimistö eli se luo ns osmoottisen reaktion (diffuusio), mikä käytännössä tarkoittaa tasaamista kahden fluidin kummallakin puolella kalvoa – tässä tapauksessa ihoa! Näin kylpyjauhe vetää kehon happoylijäämiä kylpyveteen ja nostaa pH elimistössä. Terapiassa, suosittelemme kylpyjauheessa kylpeminen kerran viikossa, muuten noin neljä kertaa vuodessa riittää.

Käyttö
Käytä 1 desilitra kylpyjauhetta kylpyä kohti. Veden tulisi mieluiten olla klooritonta.
Täytä amme lämpimällä vedellä, mieluiten niin lämmintä kuin vaan siedät, mutt ei kuitenkaan yli 39 astetta. Kylve lämpimässä vedessä noin 20 minuuttia, ja lisää kylpyjauhetta vasta viimeisen viiden minuutin aikana. Harjaa ja hiero kehoa vedessä kylvyn aikana keskittyen erityisesti käsiin ja jalkoihin. Hoidon jälkeen huuhtele itsesi.

Jos sinulla ei ole kylpyammetta tai haluat erityisesti käsitellä jalkoja tai käsiä voit tehdä pienemmän käsi-/jalkakyvyn. Silloin käytät vähemmän jauhetta, 1 ruokalusikallinen kylpyjauhetta vatia kohden. Muuten on sama käsittely kun kylpyammeen käsittelyssä.

Sisältö

500ml
92% Natriumkarbonaatti / Ma2CO3, ja 8% CaMgCO3

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kylpyjauhe – happamuuden poistoon”