Badpulver – avsyrande pulver

Vårt pH-badpulver innehåller en blandning av kristallsoda och en basisk kalcium/magnesiumkarbonat. En skön form av pH-balansering!

12,90  (10,40  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Badpulver

Vårt pH-badpulver innehåller en blandning av kristallsoda och en basisk kalcium/magnesiumkarbonat. Den ger dig ett avsyrande medicinskt bad för hela kroppen, eller bara för händer / fötter. En skön form av pH-balansering!

Produktegenskaper

Eftersom badsodan gör vattnet mer basiskt än din kropp uppstår en så kallad osmotisk reaktion (diffusion), vilket i praktiken innebär en utjämning mellan två vätskor på var sin sida om ett membran – i detta fall din hud! På så sätt drar badpulvret ut kroppens syraöverskott i badvattnet och höjer pH-värdet i din kropp. Vid terapi rekommenderar vi att du badar i sodan en gång per vecka, annars räcker det med någon gång per kvartal.

Användning

Så här gör man när ett medicinskt avsyrande bad skall genomföras; Du använder 1 deciliter badpulver per bad. Vattnet du badar skall helst vara klorfritt – du kan med fördel använda en duschrenare, eller någon typ av vattenfilter. Fyll upp badkaret med varmt vatten, gärna så varmt du tål, men överstig inte 39 grader (detta för att slippa blodtrycksfall). Bada i det varma vattnet under ungefär 20 minuter, och lägg i badpulvret endast de sista fem minuterna. Borsta och massera kroppen i vattnet under badets gång, med särskilt fokus på händer och fötter. Avsluta badet med att duscha av kroppen.

Om man lider av skrovlig hud, så rekommenderar vi att man adderar två deciliter grönsåpa i vattnet från början av badet.

Om man inte har badkar, eller vill lägga särskilt fokus på fötter eller/och händer, så kan man med fördel göra ett fot och/eller handbad. I det fallet byter man ut mängden pulver till en matsked i stället för en deciliter, men följer i övrigt samma procedur som den för ett helkroppsbad.

Innehåll

92% kristallsoda/Ma2CO3, och 8% CaMgCO3

 

Importör: Viidakkotohtori

Tillverkare: pH-Balans

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Badpulver – avsyrande pulver”