Otsonoitu kosteusvoide hyaluronihapolla 50ml

White Swan-sheavoide hyaluronihapolla, joka on tarkoitettu erityisesti kasvovoiteeksi, mutta joka hoitaa ihoa muualtakin.

25,00  (20,16  0%)

Product Description

Kuvaus

White Swan-sheavoide hyaluronihapolla, joka on tarkoitettu erityisesti kasvovoiteeksi, mutta joka hoitaa ihoa muualtakin.

Voiteen yhtenä tehoaineena on otsonoitu sheavoi. Siinä on runsaasti oleiinihappoa, joka otsonin kanssa reagoidessaan muodostaa otsonideja, joilla on runsaasti ihoa hoitavia vaikutuksia. Sheavoissa on oliiviöljyä enemmän steariinihappoa, jonka vuoksi se pysyy kiinteänä myös huoneenlämmössä. Steariini kiinteyttää myös itse voidetta, jonka vuoksi se ei juurikaan sekoitu ja siten parantaa myös säilyvyyttä. Otsonoinnissa sheavoi kiinteytyy vielä kovemmaksi, joten se ei sellaisenaan sovi käytettäväksi ihonhoitoon. Tällaisen kosteusvoiteen tehoaineeksi se on kuitenkin ihanteellinen.

Otsonidit lisäävät myös kudoksia uusivien kasvutekijöiden tuotantoa iholla, jolloin ihovaurioiden paraneminen nopeutuu. Lisäksi otsonidit lisäävät sisäsyntyisten antioksidanttien tuotantoa. Ne suojaavat ihoa ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten auringon UV-säteilyn tai eri kemikaalien aiheuttavilta vaurioilta. Samalla ihon vanheneminen hidastuu tai se saattaa jopa nuorentua.

Toinen tärkeä tehoaine on hyaluronihappo. Voiteessa käytetty ainutlaatuinen hyaluronihappogeeli on valmistettu omassa laboratoriossa yhdistelemällä eri molekyylikoon hyaluronihappoja. Pienimolekyyliset hyaluronihapot imeytyvät ihoon ja estävät ryppyjen syntyä ja ihon kimmoisuuden katoamista. Suurimolekyylinen hyaluronihappo ei imeydy juuri lainkaan, mutta se on tehokkaampi humektantti, joka imee itseensä kosteutta ja estää sitä poistumasta iholta, jolloin iho tuntuu pehmeämmältä, sileämmältä ja hehkeän kostealta. Tehokkaimmat ominaisuudet saadaan vain eri hyaluronihappojen sekoituksilla, joita useimmat muut valmistajat eivät tee.

Voide sisältää myös kasviperäistä skvalaania, joka on erinomainen rasvaliukoinen kosteuttaja ja auttaa otsonoitua rasvaa imeytymään nopeammin ja syvemmälle. Hyaluronihapon lisäksi myös luonnollinen betaiini ja muut vesiliukoiset kosteuttajat joko sitovat ilmassa olevaa kosteutta tai estävät sen poistumista.

Lisäksi voiteessa on vielä joitakin rakennetta ylläpitäviä ainesosia, jotka lisäävät sen miellyttävyyttä ihonhoidossa. Erillisiä säilöntäaineita voiteessa ei ole, sillä otsonoidut rasvat estävät mikrobikasvua ja siten ylimääräiset säilöntäaineet ovat tarpeettomia. Voide onkin läpäissyt tiukat mikrobiologiset säilyvyystestit. Vaikka tämä White Swan -voide eivät aivan puhdasta luonnonkosmetiikkaa olekaan, mitään parabeeneja, silikoneja tai muitakaan huonomaineisia ainesosia siinä ei ole.

Voidetta voi huoletta käyttää säännöllisesti useitakin kertoja päivässä ja käyttömukavuudeltaan se on ylivertainen otsonoituihin öljyihin verrattuna.

Tuote myydään ilmattomassa pumppupullossa.

Pakkaus 50 ml pumppupullo
Käyttö: Vain ulkoiseen käyttöön!

Säilytys alle +8 C, jolloin säilyvyys 1,5 vuotta.
Säilyvyyys huoneenlämmössä 6 kk
Hajusteeton

Ainesosat: Aqua, Ozonized Butyrospermum parkii (Shea Butter), Squalane (Vegetable origin), 1,3-Butylene Glycol, Natural Betaine, Glycerin, Cetearyl alcohol, Ceteareth 25, Sodium Hyaluronate, Behentrimonium methosulfate.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Otsonoitu kosteusvoide hyaluronihapolla 50ml”