Pipettipullo 50ml Lasinen Miron UV-lasi

MIRON violettilasimme lisää tuotteidesi elinikää, säilyttäen kaikki tärkeät ravinteet. Loistava valinta esim. superfoodeille, yrteille (nokkosjauhe ym.) sekä tinktuuroille.

8,00  (6,45  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Tervetuloa Miron Violetglass-maailmaan!

Nyt taas saatavilla huippulaadukkaita Mironin Violetglass-pulloja!

Miron violetglass tekee huippulaadukkaita säilytyspurkkeja- sekä pulloja.
Tämä mahtava lasipurkki erottuu massastaan ja tarjoaa tuotteillesi optimaalisen suojelun valon vahingollisia vaikutuksia vastaan.

Lisäksi MIRON violettilasimme lisää tuotteidesi elinikää, säilyttäen kaikki tärkeät ravinteet. Loistava valinta esim. superfoodeille, yrteille (nokkosjauhe ym.) sekä tinktuuroille.

Säilytystesti ruohosipulilla
Maalattu, valko-, vihreä- ja ruskea lasi läpäisevät valoa ja eivät tarjoa riittävää suojaa auringon vahingollisilta säteiltä.

Kokeilussa useita yrttejä ja mausteita olivat varastoituina 3 kuukautta usessa eri lasissa (valkoinen, ruskea, violetti), sekä säilytettynä myös suorassa auringonvalossa.

Kahden kuukauden jälkeen, muutokset ovat selvästi kaikkien nähtävillä. Myös hajussa oli selvä ero totesi sokko-testissä olevat vapaaehtoiset.

Tuloksista näki selvästi että ruohosipulinäytteet, jotka olivat auringossa ovat menettäneet värinsä ja ovat vaaleat ja homehtuneita. Näin kävi myös ruskeassa ja valkoisessa lasissa.

Miron violettilasissa väri ei olllut muuttunut. Myös tuoksu oli selvästi tuoreempi ja voimakkaampi.

Säilytystesti tomaatilla

Jotta helpommin voitaisiin todistaa tuotteen laadun, tehtiin sama testi myös kirsikkatomaatille. Tällä kertaa tehtiin myös mikrobiologinen koe. Testin aikana kirsikkatomaatti säilytettiin huoneenlämmössä, paikassa mihin aurinko paistoi päivisin. Kokeilu kesti 7 kuukautta, valkoisessa lasipurkissa sekä Miron violetti lasipurkissa. Tulos 7 kuukauden jälkeen oli selvä. Tomaatti joka on säilytetty Miron violetti lasipurkissa ei ole menettänyt mitään väriä eikä ole mitään merkkejä kuivumisesta.
Suositellaan kaikille jotka arvostavat ruokaa!

Pipettipullo 50 ml

Lasinen pipetti

Valmistusmaa Saksa

Maahantuoja Viidakkotohtori

Teksti: ©Viidakkotohtori

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pipettipullo 50ml Lasinen Miron UV-lasi”