Magneettiranneke Dr Wiida 3000 gaussia

Dr Wiida -koruissa on pääsääntöisesti 2-17 neodyymi-kestomagneettia, jotka ovat voimakkuudeltaan vähintään 3000 gaussia.

37,90  (30,56  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Dr Wiida -magneettiranneke

Dr Wiida korut eivät sovellu käytettäväksi lääketieteellisten laitteiden, kuten sydämentahdistimen kanssa, sillä korujen magneettisuus voi tyhjentää laitteen patterit. Koruja ei myöskään suositella raskaana oleville, sillä niiden mahdollisia vaikutuksia raskauteen ei ole vielä tutkittu tarpeeksi.

Magneettiterapiakoruista ei imeydy vieraita aineita kehoon eikä niillä ole todettu olevan haitallisia sivuvaikutuksia.  Dr Wiida -korujen säännöllinen käyttö edistää hyvinvointa.

Mikä ihmeen  Dr Wiida?
Dr Wiida on Viidakkotohtorin lanseeraama ja maahantuoma, täysin oma uusi magneettikorusarja, joka koostuu markkinoiden tehokkaimmista magneeteista. Energytec Dr Wiida -valikoima tarjoaa koruja ja oheistuotteita moneen tarpeeseen.

Dr Wiida -korumalliston suosituin tuote on  Magneettinen tehosydän on markkinoiden tehokkain, jossa teho on peräti 6000 gaussia.

Magneettisydän koostuu kahdesta osasta: toinen paksumpi osa asetetaan vaatteen sisäpuolelle ja kuparilla varustettu magneettipuoli tulee ihoa vasten. Kyseinen osa on joko kokonaan ruostumatonta terästä tai puoliksi kuparia ja puoliksi terästä. Vaatteen ulkopuolelle asetettava vastakappale pitää magneetin paikoillaan. Magneetin voimakkuus on 6000 gaussia ja pysyy tukevasti vaatteissa kiinni. Wiida-koruissamme on käytetty vain laadukkaita neodyymi-kestomagneetteja.

Yleistä Dr Wiida -koruista
Dr Wiida -koruissa on pääsääntöisesti 2-17 neodyymi-kestomagneettia, jotka ovat voimakkuudeltaan vähintään 3000 gaussia. Koruseppä-kumppanimme tekee korun halutun pituiseksi, kun ilmoitatte meille mitat.

Tekniset tiedot
Pituus 19.8 cm
Leveys 7 mm
Palan pituus 13 mm, jota voidaan lyhentää 13 mm välein (eli esimerkiksi pituuteen  cm, 18.5 cm 17.2 cm).

Valittaessa rannekkeen pituutta  mittaa ranteen ympärys lisää sitten 1cm-1,5cm .

Takuu
1 vuosi

Teho
3000+ gaussia 13:llä magneetilla.

Materiaali
Ruostumaton teräs
Nikkelivapaa ja allergiavapaa

Maahantuoja
Viidakkotohtori.fi

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magneettiranneke Dr Wiida 3000 gaussia”