Magneettisydän Dr Wiida 3500gaussia ”Uurre” kupari

Dr Wiida -korumalliston suosituin tuote on  Magneettinen tehosydän on markkinoiden tehokkain, jossa teho on peräti 3500 gaussia.

36,00  (29,03  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Dr Wiida korut eivät sovellu käytettäväksi lääketieteellisten laitteiden, kuten sydämentahdistimen kanssa, sillä korujen magneettisuus voi tyhjentää laitteen patterit. Koruja ei myöskään suositella raskaana oleville, sillä niiden mahdollisia vaikutuksia raskauteen ei ole vielä tutkittu tarpeeksi.

Magneettiterapiakoruista ei imeydy vieraita aineita kehoon eikä niillä ole todettu olevan haitallisia sivuvaikutuksia.  Dr Wiida -korujen säännöllinen käyttö edistää hyvinvointa.

Mikä ihmeen  Dr Wiida?
Dr Wiida on Viidakkotohtorin lanseeraama ja maahantuoma, täysin oma uusi magneettikorusarja, joka koostuu markkinoiden tehokkaimmista magneeteista. Energytec Dr Wiida -valikoima tarjoaa koruja ja oheistuotteita moneen tarpeeseen.

Dr Wiida -korumalliston suosituin tuote on  Magneettinen tehosydän on markkinoiden tehokkain, jossa teho on peräti 3500 gaussia.

Magneettisydän koostuu kahdesta osasta: toinen paksumpi osa asetetaan vaatteen sisäpuolelle  varustettu magneettipuoli tulee ihoa vasten. Kyseinen osa on  kokonaan ruostumatonta terästä. Vaatteen ulkopuolelle asetettava vastakappale pitää magneetin paikoillaan. Magneetin voimakkuus on 3500 gaussia ja pysyy tukevasti vaatteissa kiinni. Wiida-koruissamme on käytetty vain laadukkaita neodyymi-kestomagneetteja.

Tekniset tiedot
Pituus leveys noin 3.0 cm
Paksuus 1.1 cm

Takuu
1 vuosi

Teho
3500 gaussia

Materiaali
Ruostumaton teräs ja toinen puoli kuparia. Laatta uurrekuvioitu.

Nikkelivapaa ja allergiavapaa

Viidakkotohtori.fi

Maahantuoja: viidakkotohtori.fi

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magneettisydän Dr Wiida 3500gaussia ”Uurre” kupari”