Tunnesormus Musta Riimukirjaimilla

Tunnesormus, jossa on kiven paikalla termokrominen kide joka vaihtaa väriänsä lämpötilan mukaan. Musta sormus on musta kun lämpötila on alhainen, mutta sormeen laittaessa,  lämmetessä, sormukseen ilmestyy kirjoitusta.

 

10,00  (8,06  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Tunnesormus, jossa on kiven paikalla termokrominen kide joka vaihtaa väriänsä lämpötilan mukaan.  Lämpöherkkyys eli termokromaattisuus on aineen ominaisuus vaihtaa väriä lämpötilan muutoksen seurauksena. Siksi musta sormus on musta kun lämpötila on alhainen, mutta sormeen laittaessa lämmetessä, sormukseen ilmestyy kirjoitusta.

Talvella lämpötila on alhainen ja rengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lämmönsiirto on hitaampaa ja numero saattaa tulla näkyviin hyvin hitaasti. Voit upottaa sen lämpimään veteen saadaksesi numeron nopeasti näkyviin.

  • Varmista, että ympäristösi lämpötila ei ole liian kuuma tai kylmä.
  • Älä käytä sitä suihkussa tai uidessa.
  • Jos renkaan lämpötila on alle 27°C, kirjoitus ei tule näkyviin sormuksessa joten varmista, että sormesi on lämmennyt normaaliin tilaan.

 

Sormus on musta, johon ilmestyy punaisia riimukirjaimia kun sormusta käytetään.

Materiaali: ruostumaton teräs ja hartsi

Koko: 11 (vastaa 21mm) – saatavilla!

Koko: 12 (vastaa 22mm) – loppu!

Tarkista sormen mitat esimerkiksi käyttämällä paperiliuskaa ja mittaa sen avulla sormen ympärys. Mittaa sitten liuskan  pituus millimetreinä. Mainitse kassan luona kommenttikentässä minkä koon haluatte tilata. Sormuksia on rajoitetusti.

 

Muu sormusvalikoimamme, tulossa pian!

Tunnesormukset jotka näyttävät ihon lämpötilaa (C’):

Lämpömittari, joka on aina käsillä. 🙂

Todellinen mittauslämpötila:
Sormuksen suunnittelussa on käytetty tavallista lämpöpäästöjen lämpöteippiä, ilman kalibrointia ja muutoksia siihen, että sormen sisäpuolella olevaa rengasta lämmittää sormen ihon pinta
(joka on jo kehon lämpötilan alapuolella) ja ulkona lämpö karkaa ympäristöön. Sormus ei siis ole reaaliaikainen kehon lämpömittari, vaan lämpömittari joka on upotettava mitattavaan ympäristöön. Haluatko mitata huoneen lämpötilan?  – Ota rengas pois ja anna lepää pöydällä 10 minuuttia. Haluatko mitata kehon lämpötilan? – Laita kainaloon 2-3 minuutiksi. Kädenlämpöinen neste hiivan kanssa leipoessa? Mittaa lämpötila sormuksella.
Voit myös mitata veden lämpötilaa upottamalla sormuksen veteen,  – reagoi nopeasti, muutamassa sekunnissa.

HUOM!

  • Celsiusaste näyttää vain lämpötilan sormen ympärillä. Se ei ole ammattimainen lämpömittari mahdollisen kuumeen mittaamiseen.
  • Jos tunnet olosi sairaaksi, käytä ammattimaista lämpömittaria.
Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnesormus Musta Riimukirjaimilla”