Tervetuloa och välkommen!

Tervetuloa och välkommen!

Tiesitkö että olemme bokashin edelläkävijä Suomessa? Opetamme ja neuvomme bokashin alkeita ja jaamme vinkkejä jo kuudetta vuotta. Haluamme että jokainen uskaltaisi ottaa ensimmäisen askeleensa kohti bokashia.

Bokashitohtori

Bokashin edelläkävijä Suomessa

Viidakkotohtori on erittäin suuren suosion saaneen bokashin sekä EM-tuotteiden ensimmäinen maahantuoja ja valmistaja Suomessa. Viidakkotohtorin tiimi on primus motor kun puhutaan bokashista ja biojätteiden hapattamisesta. Asiantuntemusta ja kokemusta löytyy, ollaanhan me jo tehty tätä useamman vuoden ajan. Opiskelemme jatkuvasti saaden tietoa ja taitoa ja kehitämme itsemme jotta voimme inspiroida muita ottamaan askel kohti ekologisempaan elämäntapaan. Meiltä saat bokashissa tarvittavien tuotteiden lisäksi asiantunevaa neuvontaa ja vinkkejä bokashin käyttöön laajalla alueella, kodissa ja puutarhassa.

Käyttövinkkejä voit lukea täältä: Bokashi Garden Finland

Mikä on bokashi?

Bokashi, eli biojätteiden kierrätys hapattamalla, on mullistava tapa muuttaa biojätteet mullaksi nopeasti, helposti ja ekologisesti vaikka omassa keittiössäsi. Bokashi on hajutonta ja siistiä, ja se sopii kaikille!
Bokashi Garden -sivuiltamme löydät kaiken tiedon, mitä tarvitset, jotta voit aloittaa bokashi tekoa.

Bokashi on todella askel kohti ekologisempaan suuntaan!
Kerromme myös mitä EM on ja miten nämä voidaan käyttää parhaalla tavalla puutarhassasi ja miten saat hyvinvoivia ja terveitä kasveja jotka tuottavat sinulle paljon satoa.
Mikä on Bokashi ja Elävä Multa?
Vastauksia löydät täältä sivuiltamme.

Käy peremmälle vain!

Bokashimullassa viihtyy.

”Bokashi on täysin luonnollinen ja ekologinen valinta puutarhaasi. Ruoantähteet eivät mätäne vaan hajoavat ja pilkkoutuvat turvallisesti EM-mikrobien avulla. Proteiinit, vitamiinit, mineraalit ja ravinteet säilyvät prosessissa ja rikastuttavat maaperää, kun käytät bokashimultaa kukkapenkissä tai kasvimaalla. Bokashi on sekä luonnon että taloudellisuuden näkökulmasta katsottuna erittäin tehokas ja nopea tapa kierrättää biojätteet. Se mahdollistaa biojötteen kierrätystä vaikkapa kerrostalossa ja on helppo ottaa mukaan myös mökille tai venereissulle.”

Palvelemme Teitä

Tervetuloa myös Viidakkoputiikkiimme Loviisaan! Annamme vinkkejä paikan päällä ja neuvomme bokashikysymyksissä, viiden vuoden kokemuksella.

Viidakkotohtori on jo kymmenen vuotta toiminut hyvinvoinnin kauppana ja haluamme jatkossakin palvella Teitä mahdollisimman hyvin. Mikäli Teillä on kysymyksiä tai haluatte antaa palautetta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, info@viidakkotohtori.fi

Tilaamalla Viidakkotohtorilta tuette pienen perheyrityksen toimintaa ja samalla myös muita suomalaisia pienyrittäjiä joiden kanssa tehdään yhteistyötä.

Meidän valmistamille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Svensk betjäning

Naturligtvis betjänar vi Er även på svenska. Vår Djungelbutik finns i Lovisa, välkommen på uppköp och få goda råd på köpet.

Djungeldoktorn har redan funnits i tio år och vi vill gärna fortsätta att betjäna Er så bra som möjligt. Om Ni har frågor eller vill ge oss feedback, vänligen kontakta oss via e-post, info@viidakkotohtori.fi

Genom att handla från oss, stöder du ett litet lokalt familjeföretag, samt även andra finländska småföretagare vi samarbetar med.

Åt våra egentillverkade produkter har det beviljats Nyckelflaggan.

We also serve You in english.

Toivomme Teidän viihtyvän parissamme.

Linda Wirtanen / Bokashitohtori

Facebook Twitter Google+

Jätä kommentti

Ostoskori on tyhjä.