Tohtorin EM® Dass-Bokashi för komposttoaletter 2KG

Tohtorin EM® Dass-Bokashi för komposttoaletter innehåller ekologiskt vetekli som fermenterats med både effektiva mikroorganismer och särskilt utvalda mikrober (fett- och cellulosanedbrytande bakterier) som klarar  av att successivt bryta ner fett och cellulosa.

32,00  (25,81  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Dass-Bokashi (Huussi-Bokashi) är speciellt avsedd för komposttoaletter men även bokashihinken.
Dass-Bokashi innehåller vetekli som fermenterats med både effektiva mikroorganismer och särskilt utvalda mikrober (fett- och cellulosanedbrytande bakterier) som klarar  av att successivt bryta ner fett och cellulosa. Dass-Bokashi innehåller även mineraler.

Dass-Bokashi är ett helt torrt strö med bra lagringsegenskaper.

Användning

I komposttoaletten tillsätter man 20-30gr vid behov. Vi rekommenderar att använda Dass-Bokashi tillsammans med EM-aktiverat biokol samt Z/B (basaltstenmjöl).  Z/B tar effektivt bort ammoniaklukt.
Man kan även använda EMa som spray för att effektivera processen.

Tips!

Man kan använda Dass-Bokashi som bokashiströ i bokashihinken om det är större mängder fett och papper som ska brytas ner.

Innehåll

Vetekli, EM – effektiva mikroorganismer med cellulosa- och fettnedbrytande bakterier, ekologisk rörsockermelass, mineraler.

 

Beställ och ladda upp finsk broshyr utan kostnad:          BOKASHI-ESITE PDF

Hållbarhet

Förvaras på en skyddad och sval plats (inte under + 6 ° C). Förslut påsen väl. Ströet är helt torr, så hållbarheten på produkten är lång. Angivet bäst före-datum på påsen är inte sista förbrukningsdatum, ströet är effektiv även långt efter datumet.

Papperspåse

 

Tillverkningsland: Finland

Tillverkare: Viidakkotohtori.fi

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tohtorin EM® Dass-Bokashi för komposttoaletter 2KG”