pH-lera 250gr (Montmorillonitlera)

Högkvalitativ lera är en riktig superrengöring och näring för kroppen. Även om det alkaliserar och binder toxiner, för det in viktiga jordmineraler i kroppen i ett optimalt förhållande.

20,00  (17,54  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Montmorillonitlera absorberar kroppens avfallsmaterial många gånger sin vikt. Samtidigt förhindrar leran att slaggämnen lagras i fettlagret.

pH-leran innehåller alkaliska mineraler som kalcium, järn, magnesium, kalium, mangan, natrium, svavel och kisel. I lera är förhållandet mellan dessa inbördes koncentrationer optimalt och de absorberas effektivt av kroppen. Lera kan binda syror och slaggämnen många gånger sin vikt och hålla dem tills kroppen kan avlägsna dem på ett säkert sätt. pH-balansleran är en naturlig neutralisator av både inre (matsmältningskanalen) och yttre syror (hud). Leran avlägsnar  slaggämnen effektivt.
Lera kan därför förbättra matsmältningen, blodcirkulationen, sömnen, energinivån, välbefinnandet och immuniteten. Dessutom kan lera hjälpa till med viktminskning och att behålla en idealvikt.

Tips. Du kan lägga till aloe vera i leran. Leran smakar milt och neutralt (som tofu).

Lera kan även användas som ansiktsmask. Den absorberar effektivt orenheter och talg och ger huden en fin lyster och krymper porerna.

NOTERA! Denna lera kan ätas / drickas helt.

 

Dosering och användning:

1) Invärtes: Blanda 1 tesked i en liter (eller 2 dl) rent vatten 1-3 gånger om dagen. Blanda väl och drick hela dosen med lera och allt.

2) Utvärtes: För en ansiktsmask, gör en blandning av lera och vatten. Applicera ett tunt lager lera på ansikte och hals. Låt lermasken nästan torka och tar sedan bort den med en våt handduk. Resterande lera tvättas av med varmt vatten.

Insektsstick och bett täcks med pH-lerpasta. För att lindra brännskador, irriterad, kliande hud och blåmärken, täck dem med en lerpasta.

Vid invärtes bruk får den rekommenderade dosen inte överskridas. Tala med din läkare eller sjukvårdspersonal innan du använder ett kosttillskott, särskilt under graviditet eller amning. Produkten ska inte användas som ersättning för en varierad kost. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte produkten om förpackningstejpen är trasig. Innehåller inte jäst, mjölk, ägg, gluten, majs eller vete, inte heller socker, stärkelse, salt, konserveringsmedel eller konstgjorda färg-, smak- eller doftämnen.

 

Ingredienser: 100% fransk montmorillonitlera, pH 7-8

Förvaring: På en torr plats.

Storlek: 250 g

 

Kund bedömningar