1 arvosteluja
(1 tuotearvio)

Vaivaisenluun suoja

Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta.

7,95  (6,41  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Kätevät ja mukavat varpaanerottajat sinulle, jolla on vaivaisenluu isovarpaan nivelessä. Lievittää vaivaisenluun aiheuttamaa kipua helposti ja nopeasti.

Yksi vaivaisenluun merkeistä on se, että isovarvas osoittaa sisäänpäin, kohti muita varpaita. On tavallista, että isovarpaaseen muodostunut kyhmy työntyy ulospäin, mikä voi aiheuttaa painetta ja hankausta, kun käytät ahtaita kenkiä. Tästä syystä voi olla hyvä käyttää pehmeää suojaa, joka vähentää kengän aikaansaamaa painetta. Varpaidenerottajaosa taas vähentää hankausta isovarpaan ja muiden varpaiden välillä.

Suosittelemme vaikean vaivaisenluu-ongelman hoidossa ottamaan yhteyttä terveysalan ammattilaiseen.

 

Käyttö: Aseta suoja paikoilleen, silikoni venyy mutta asettuu takaisin muotoonsa.

Yhdistetty vaivaisenluun suoja ja varpaiden erottaja: Silikonisuoja vähentää kengän jalan sivuosaan aiheuttamaa painetta, ja samalla erottajaosa pitää isovarpaan erillään muista varpaista.

Pehmeä ja kestävä: Tehty pehmeästä joustavasta geelistä. Pestävä, joten se voidaan käyttää uudelleen. Pestään käsin miedolla saippualla juoksevassa, haaleassa vedessä. Materiaalilla on muotomuisti, eli se palaa alkuperäiseen muotoonsa.

Pakkaus sisältää: 2kpl  varvas-suojaa

 

Maahantuoja
Viidakkotohtori.fi

Arvostelut

1 arvio tuotteelle Vaivaisenluun suoja

  1. 1 arvosteluja

    SatuA (varmistettu kirjoittaja)

    Tilasin jo kolmannen kerran, tyttären vaivasenluuta varten. Ovat olleet aina ehjiä, puhtaita ja kokokin juuri sopiva liikkuvan nuoren jalkaan. Juuri sopivan mittainen suoja, joka suojaa hyvin hankaamiselta. Ei ole tullut kertaakaan hankaumia/mennyt iho rikki tms. Täysin priimaa ! Olen varmaan ikuinen asiakkaanne – ja tyttäreni aikuistuttua, Hän varmasti jatkaa itsenäisesti tilaamista. Kiitos !

Lisää arvio