1 arvosteluja
(1 tuotearvio)

Vaivaisenluun varvaserottaja / -levitin

Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta.

7,95  (6,41  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Kätevät ja mukavat varpaanerottajat sinulle, jolla on vaivaisenluu isovarpaan nivelessä. Varpaanerottajia käytetään erottelemaan varpaat toisistaan jolloin ne lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta.

Erikoismuotoiltu,  pysyy paikoillaan ja kasassa. Kaksi varvassilmukkaa helpottavat pukemista, ja Anti-Slip Design auttavat pysymään paikoillaan.

Käyttö: Silikoninen varpaanerotin (levitin) toimii erinomaisesti vasaravarpaissa ja päällekkäisten varpaiden oikaisussa, lievittäen painetta ja kipua. Kohdistaa ja asettaa varpaat varovasti paikoilleen.

Erillinen toiminto: Isovarvaserottimet, joissa on pehmeä tyyny keskellä, pitävät varpaat erillään, ja pitävät toisen varpaan isosta varpaasta ja pitävät varpaan suorana.

Pehmeä ja kestävä: Tehty pehmeästä joustavasta geelistä. Pestävä, joten se voidaan käyttää uudelleen. Materiaalilla on muotomuisti, eli se palaa alkuperäiseen muotoonsa.

Pakkaus sisältää: 2kpl varpaanerotinta (silikoninen varvaslevitin)

 

Maahantuoja
Viidakkotohtori.fi

Arvostelut

1 arvio tuotteelle Vaivaisenluun varvaserottaja / -levitin

  1. 1 arvosteluja

    SatuA (varmistettu kirjoittaja)

    Tilasin jo kolmannen kerran, tyttären vaivasenluuta varten. Ovat olleet aina ehjiä, puhtaita ja kokokin juuri sopiva liikkuvan nuoren jalkaan. Juuri sopivan mittainen suoja, joka suojaa hyvin hankaamiselta. Ei ole tullut kertaakaan hankaumia/mennyt iho rikki tms. Täysin priimaa ! Olen varmaan ikuinen asiakkaanne – ja tyttäreni aikuistuttua, Hän varmasti jatkaa itsenäisesti tilaamista. Kiitos !

Lisää arvio