Perliitti 3L

Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Edistää kasvua parantamalla kasvualustan ilmavuutta.

5,50  (4,44  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine.

Edistää kasvua parantamalla kasvualustan ilmavuutta. Käyttö maanparannusaineena kasvualustaseoksiin, siemenkylvösten peittoon ja taimikasvatukseen. Perliitti on vulkaaninen aine, joka voimakkaan kuumentumisen myötä on muuttunut valkoiseksi ja huokoiseksi. Aine sekoitetaan multaan, josta tulee ilmavaa ja kuohkeaa. Aine huolehtii juurten hapensaannista ja saa siemenet itämään nopeammin ja nuoret juuret juurtumaan paremmin. Parantaa ilmankiertoa juuriston ympärillä, estää maaperän paakkuuntumisen.
Käytä mielellään yhdessä vermikuliitin kanssa, jolloin maa myös säilyttää kosteutta paremmin. Saatavana erikseen.
Ohje

Maanparannus: Sekoita kaksi osaa multaa, yksi osa perliittiä ja yksi osa vermikuliittia.
Esikasvatus: Täytä istutusruukku mullalla. Sirottele siihen ohut kerros perliittiä ja kylvä siemenet. Peitä perliitillä ja pidä kylvös kosteana. Kun siemenet ovat itäneet, taimen juuret yltävät vähitellen runsasravinteiseen multaan.
Kennotaimet: Sekoita multaan perliittiä. Näin multa on ilmavampaa ja juuristo kehittyy paremmin.

Perliitti – ekologisesti puhdas luonnon mineraali, tehokas täydennys maaperälle.

Käyttö:

Puutarhanhoidossa puhtaasti, osana turvesubstraateissa tai sekoitettuna hiekkaan.

Suositeltava perliitin ja maaperän suhde – 1: 4. Puhdasta perliittiä voidaan käyttää pistokkaiden juurruttamisessa, kylvöjen kattaamisessä sekä huonekukkien kasvatuksessa. Antaa juurien hengittää, se estää homeen, sienten, tuholaisten kehityksen. Voidaan käyttää kukkaruukkujen salaojitukseksi. Suojaa kasvien juuristoa ulkoisen lämpötilan vaihteluilta.

Käytetään kukkasipulien talvisessa säilyttämisessä, tukee optimaalista lämpötilan ja kosteuden tilannetta. Säilyttää kosteutta maaperässä (100 g perliittiä pystyy vastaanottamaan 500 ml vettä), näin ollen on mahdollista vähentää kastelua. Lisäämällä perliittiä maaperään, sato kypsyy 20% nopeammin, ja satoisuus nousee jopa 50%. Edistää ravintoaineiden imeytymistä, rikastuttaa maaperää hivenaineilla.

Pakkaus: 3L

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perliitti 3L”