Tohtoris EM® Dass-Bokashi för komposttoaletter 2 x 2kg

Tohtorin EM® Dass-Bokashi för komposttoaletter innehåller ekologiskt vetekli som fermenterats med både effektiva mikroorganismer och särskilt utvalda mikrober (fett- och cellulosanedbrytande bakterier) som klarar  av att successivt bryta ner fett och cellulosa.

50,00  (40,32  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Dass-Bokashi, är speciellt avsedd för komposttoaletter, men även för bokashihink.
Dass-Bokashi innehåller ekologiskt vetekli som fermenterats med både effektiva mikroorganismer och särskilt utvalda mikrober (fett- och cellulosanedbrytande bakterier) som klarar  av att successivt bryta ner fett och cellulosa. Dass-Bokashi innehåller även mineraler.

Dass-Bokashi är ett helt torrt strö med bra lagringsegenskaper.

I komposttoaletten tillsätter man 20-30gr vid behov. Vi rekommenderar att använda Dass-Bokashi tillsammans med Black Bokashi samt Z/B (basaltstenmjöl). De tar effektivt bort ammoniaklukt.
Man kan även använda EMa som spray för att effektivera processen.

Tips!

Man kan använda Dass-Bokashi som bokashiströ i bokashihinken om det är större mängder fett och papper som ska brytas ner.

Innehåll

Vetekli, EM – effektiva mikroorganismer med cellulosa- och fettnedbrytande bakterier, ekologisk rörsockermelass, mineraler.

 

Beställ och ladda upp finsk broshyr utan kostnad:          BOKASHI-ESITE PDF

Hållbarhet

Förvaras på en skyddad och sval plats (inte under + 6 ° C). Förslut påsen väl. Ströet är helt torr, så hållbarheten på produkten är lång. Angivet bäst före-datum på påsen är inte sista förbrukningsdatum, ströet är effektiv även långt efter datumet.

Papperspåse, 2 x 2kg

 

Tillverkningsland: Finland

Tillverkare: Viidakkotohtori.fi

 

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tohtoris EM® Dass-Bokashi för komposttoaletter 2 x 2kg”