Pumpafröpasta 500gr

Den intensiva smaken och söta syrliga aromen av rostade pumpafrön blandat med den krämigaste frestelsen sedan jordnötssmörets uppfinning. Är du intresserad? Mycket bra, för det är vi också!

12,50  (10,96  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Den intensiva smaken och söta syrliga aromen av rostade pumpafrön blandat med den krämigaste frestelsen sedan jordnötssmörets uppfinning. Är du intresserad? Mycket bra, för det är vi också!

En proteinbomb från rostade pumpafrön!

Vi vet alla att oavsett smak så är det i slutändan de inre värdena som räknas. Vår pumpafröpasta visar sig vara en riktig guldgruva i detta avseende! Den har en hög fiberhalt (14 g/100 g) och en proteinhalt på inte mindre än 21% – och allt detta utan oljor eller tillsatser!

Vill du veta vårt hemliga recept för att få den unika, aromatiska, rika smaken och den himmelska doften av nyrostade pumpafrön? Vid beredningen av pumpafröpastan torkas de färska fröna noggrant och mals mekaniskt efter rostning. Samtidigt försvinner nötens fett och massan blir ljuvligt krämig. Genialt helt enkelt!

Du kan använda pumpafrönpasta på en mängd olika sätt

Liksom de flesta av våra nötpastor är vår pumpafröpastan också mångsidig: pastan gjord av rostade pumpafrön är perfekt för salta rätter – såser och dipp, sallader eller som en vegansk nötpasta som breds ut på bröd på grund av sin lätt syrliga smak. Även i kombination med pasta smakar vår pumpafröpastan utsökt
(och är ett bra substitut för pesto för en snabb lunch). Men alla med sötsug är inte utelämnade: vår pumpafrönspasta smakar underbart i gröt, smoothiebowls, müsli, yoghurt eller kakor! En attraktiv mörkgrön fläck på maten ser också riktigt proffsig ut.

 

Näringsinnehåll i medeletal per 100 g
Energi (kj/kcal) 2523 /  606
Fett 42 g
varav mättat fett 7.9 g
Kolhydrater 9 g
varav socker 3.1 g
Kostfiber 14 g
Protein 34 g
Salt 0.13 g

Ursprung Polen
Ursprung (bearbetning) Bulgarien
Innehåll 500 gr
Ingredienser 100% pumpafrön
Korskontaminering Kan innehålla små mängder NÖTTER, JORDNÖTTER och SESAM

Importör Viidakkotohtori

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pumpafröpasta 500gr”