Miron Glasburk 500ml Violetglass

Miron-flaskorna skyddar unikt UV-strålningen från solen. Din mat eller dryck håller längre och även behåller näringen i livsmedlet.

25,00  (20,16  0%)

I lager

Product Description

Beskrivning

Välkommen till Mirons Violetglass värld av underbara glasprodukter!

Dessa flaskor skyddar på ett unikt sätt innehållet mot UV-strålningen från solen. Din mat eller dryck håller längre och även behåller näringen i livsmedlet, då du bevarar dem i dessa flaskor.

 

Miron violettglas gör förvaringsburkar och flaskor av högsta kvalitet.
Denna fantastiska glasburk sticker ut från mängden och erbjuder dina produkter ett optimalt skydd mot ljusets skadliga effekter.

Dessutom ökar vårt Miron violetta glas livslängden på dina produkter och bevarar alla viktiga näringsämnen. Ett utmärkt val för t ex superfood, örter (nässelpulver etc.) och tinkturer.

 

Förvaringstest med gräslök
Målat, vitt, grönt och brunt glas släpper igenom ljus och ger inte tillräckligt skydd mot solens skadliga strålar.

I experimentet förvarades flera örter och kryddor i 3 månader i flera olika glas (vita, bruna, lila), och förvarades även i direkt solljus.
Efter två månader är förändringarna tydligt synliga för alla. Det var också en tydlig skillnad i lukten, konstaterade de frivilliga i blindtestet.
Resultaten visade tydligt att gräslöksproverna som låg i solen har tappat sin färg och är bleka och mögliga. Så var det även med brunt och vitt glas.
I Miros violetta glas hade färgen inte ändrats. Doften var också klart fräschare och starkare.

 

Förvaringstest med tomat

För att lättare kunna bevisa produktens kvalitet gjordes samma test även för körsbärstomater. Denna gång gjordes även ett mikrobiologiskt test. Under testet förvarades körsbärstomaten i rumstemperatur, på en plats där solen sken under dagen. Experimentet varade i 7 månader, i en vit glasburk och Miros lila glasburk. Resultatet efter 7 månader var tydligt. Tomaten som har förvarats i Miron violett glasburk har inte tappat någon färg och det finns inga tecken på uttorkning.
Rekommenderas för alla som uppskattar mat!

 

Glasburk 500 ml

Innehåller även ett lock (skruvlock)
Lämplig för förvaring av till exempel örter, vitaminen, kryddor osv.

 

Importör Viidakkotohtori
Text: ©Viidakkotohtori

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Miron Glasburk 500ml Violetglass”