Ozonerad sesamolja + havtorn och jojoba. 50 ml

Ozonerad sesamolja gjord med ozon framställt av syre. Tillverkad av mycket högkvalitativ ekologisk kallpressad jungfru sesamolja, samt högkvalitativa havtorn och jojobaolja.

17,00  (13,71  0%)

Product Description

Beskrivning

Ozonerad sesamolja gjord med ozon framställt av syre. Tillverkad av mycket högkvalitativ ekologisk kallpressad jungfru sesamolja, samt högkvalitativa havtorn och jojobaolja.

Ozonerad olja ökar produktionen av både vävnadsregenererande tillväxtfaktorer samt anti-aging antioxidanter, och är därför en idealisk hudvårdsprodukt för både frisk och problematisk hud. Dessa egenskaper är ännu bättre i normala oljor än i starkare produkter, och därför är normal hållfasthet den mest rekommenderade som allmän olja.

Ozonerad sesamolja är en nykomling inom området för ozonerade oljor. De senaste åren har det studerats särskilt vid universitetet i Siena i Italien. I dessa studier var det den normalstyrka ozonerade sesamoljan som visade sig vara den mest effektiva för att öka produktionen av vävnadsregenererande tillväxtfaktorer i huden. Dessutom innehåller oljan icke-ozoniserad havtorn och jojobaolja. Ozonering skulle förstöra de viktigaste hudvårdande fettsyrorna i dessa oljor, så de bör inte ozoniseras för bästa resultat.

Havtornsolja innehåller naturligt mycket hudskyddande antioxidanter, som superoxiddismutas och vitamin E. Det hjälper också huden att regenerera.

Jojobaolja, å andra sidan, efterliknar hudens naturliga fett, och den absorberas särskilt väl av huden och fungerar som ett balsam. Jojobaolja rengör även huden. Vid regelbunden användning kan oljan hjälpa t.ex. acne.

Särskilt havtornsolja ger produkten en karakteristisk röd-orange ton, som bleknar gradvis. Det är normalt och betyder inte att produktens kraft har minskat avsevärt. På grund av dess flytbarhet förblir denna olja flytande även vid kylskåpstemperaturer. Den ozonerade sesamoljan i produkten har ozoniserats med ozon tillverkat av syre, så inga skadliga biprodukter har bildats från kvävet i luften.

Produktens pumpflaska är tillverkad av hård akrylplast, som är helt kompatibel med olja, och innehåller inga mjukgörare eller andra produkter som kan lösas upp i olja.

Innehåller ozonerad sesamolja och icke-ozonerad havtorn och jojobaolja

Användning: Endast för extern användning

Förpackning 50 ml pumpflaska

Hållbarhet under +8 C 18 månader.

Hållbarhet i rumstemperatur 6 månader

Ingredienser: Ozoniserad Sesamum Indicum (Sesam) Fröolja, Hippophae Rhamnoides (Havtorn) Fruktolja, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Fröolja

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ozonerad sesamolja + havtorn och jojoba. 50 ml”