Hana – ruostumaton teräs. Esim Skazan Bokashiämpäriin

Hana moneen tarkoituksiin, sopii nimenomaan Skazan bokashiämpäreihin, 16L ämpäreihin. Ei enää hajonneita tiivisteitä ja vuotavia hanoja!

 

 

18,00  (14,52  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Ruostumattomasta teräksestä tehty hana on hyvä vaihtoehto kun puhutaan kestävyydestä ja ekologisuudesta. Hanan sisus ei ole riippuvainen tiivisteistä vaan pesä koostuu keraamisesta osasta, joka on todella kestävää materiaalia. Ei enää hajonneita tiivisteitä ja vuotavia hanoja!

Hyvä puoli näissä on että nämä sopivat nimenomaan Skazan valmistamiin bokashiämpäreihin (malli Skaza Organko 1). Jos haluat vaihtaa bokashiämpärisi rikkoutunutta hanaa, voit nyt valita kestävää, ruostumattomasta teräksestä ja keramiikasta tehtyä hanaa.

Ps. Ruostumaton hana soveltuu erinomaisesti myös muihin tarkoituksiin, esimerkiksi omatekoisiin bokashisankoihin, tynnyreihin, sankoihin ja muihin astioihin mihin halutaan kiinnittää hanaa. Huomaathan! Hana on elintarvikelaatuinen, ja soveltuu myös astioihin jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeisiin, (oluttynnyrit, juoma-astiat y.m.)

HUOM:

Hana on suunniteltu sopimaan nimenomaan näihin Skazan, (esim harma/vihreä tai musta/vihreä muut värit) hanallisiin 16L bokashiämpäreihin. (kts. alla kuva).

————————-

Mitat: ⌀ 12mm

Tehdastakuu: 3 vuotta

Maahantuoja: Viidakkotohtori

 

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hana – ruostumaton teräs. Esim Skazan Bokashiämpäriin”