Otsonaattori 14g ruostumaton Wiida

Uusinta tekniiikkaa. Todella tehokas- ammattikäyttöön tarkoitettu otsonaattori.  Malli on erittäin suosittu rakennusliikkeillä ja vuokraamoissa.

299,00  (241,13  0%)

Varastossa

Product Description

Kuvaus

Uusinta tekniiikkaa. Todella tehokas- Ammattikäyttöön tarkoitettu otsonaattori.  Malli on erittäin suosittu rakennusliikkeillä ja vuokraamoissa. Tämä otsonaattori on pelkästään ilmanpuhdistukseen tarkoitettu eli ei sisällä vedenpuhdistustarvikkeita.

Otsonointi poistaa hajut ja allergeenit
Otsonointi on helppo, turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten eläinten, tupakan, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi poistaa epätoivotut hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. ilman kemikaalijäämiä.

Otsonointi ei pysty poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja, mutta otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion takia uusittu. Homeitiöt ja hajut, jotka ovat tarttuneet kalusteisiin ja huoneiston pintoihin saadaan myös tällä tavoin poistettua.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla.

Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Käyttökohteita
Rakennuksissa, autoissa, asunnoissa, mökeillä, veneissä, asuntovaunuissa ym.

Pahojen ja häiritsevien hajujen poisto
Bakteerien ja virusten tuhoaminen
Polttoaineiden ja öljyjen haju
Kotieläinten aiheuttamat allergiset tekijät
Tupakanhajun poistaminen
Eläinten aiheuttamien hajujen poisto
Homeen poisto / tuhoaminen
Maalin hajun poisto
Olemme myös huomanneet että muurahaiset ja muut ötökät häipyy sisätiloista kun laitetta on käytetty.

Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin yleisesti käytetty kloori (Cl). Otsoni on voimakas hapetin, joka tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Tämän laitteen otsonin tuotto riittää noin 185 m² rakennuksen puhdistukseen. Käsittelyn jälkeinen tuuletus on pakollinen.

Tekniset tiedot:

Otsonin tuotto: 7000 mg tai 14000 mg / h (valittavissa)
Ajastin: 0-120 min
Käsiteltävä pinta-ala max. 185 m²
Koko: 285 x 166 x 280 mm
Virran syöttö: AC 220–240 V
Ilmavirta: 3 m³ / min
Teho: 180 W
Virtakaapeli: Mukana
Otsonilaatan kesto: 5000 tuntia / 2500 täyttä käsittelykertaa
Kuoret: Pulverimaalattu ruostumaton teräs
Nettopaino: 3,75 kg

Pitkä käyttöikä noin 9000 tuntia (riippuen lämpötilasta/kosteudesta jne.)

Laite ei sovellu kosteisiin tiloihin. Kosteus alentaa otsonaattorin elinikää.

CE hyväksytty
Takuu 1 vuosi

Pakkaus sisältää
1 kpl 14 g otsonaattori
1 kpl selkeä suomenkielinen käyttöohje ja otsonointiohje

Huom: Käsittelyn jälkeinen huolellinen tuuletus on pakollinen. Otsonoitavassa tilassa ei saa olla ihmisiä, eläimiä, elintarvikkeita, kasveja eikä huokoisia huonekaluja ja tekstiilejä. Otsonin leviäminen muihin tiloihin esimerkiksi ilmanvaihdon kautta on estettävä. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käsittelyn aloittamista.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Otsonaattori 14g ruostumaton Wiida”