Ozonerad fuktighetskräm med hyaluronsyra 50ml

White Swan fuktighetskrämen med hyaluronsyra är speciellt avsedd som ansiktskräm, men behandlar huden även på andra ställen.

25,00  (20,16  0%)

Product Description

Beskrivning

White Swan fuktighetskrämen med hyaluronsyra är speciellt avsedd som ansiktskräm, men behandlar huden även på andra ställen.

Ozonerat sheasmör är en av krämens aktiva ingredienser. Den har mycket oljesyra, som reagerar med Ozon och bildar ozonider, som har mycket hudvårdande effekter. Sheasmör har mer stearinsyra än olivolja, vilket är anledningen till att det förblir snabbt även vid rumstemperatur. Stearin härdar även själva krämen, så den blandar sig inte så mycket och förbättrar därmed också hållbarheten. Vid ozonering stelnar sheasmör, så det lämpar sig inte för hudvård som den är. Den är dock idealisk som aktiva ingredienser i en fuktkräm.

Ozonider ökar också produktionen av vävnadsregenererande tillväxtfaktorer i huden, vilket försnabbar läkning av inflammation i huden. Dessutom ökar ozonider produktionen av endogena antioxidanter. De skyddar huden från yttre värme, som orsakar skador orsakade av solens UV-strålning eller andra kemikalier. Samtidigt saktas hudens åldrande ner eller den kan till och med föryngras.

En annan viktig aktiv ingrediens är hyaluronsyra. Den unika hyaluronsyragelen som används i krämen produceras i vårt eget laboratorium genom att kombinera hyaluronsyra av olika molekylstorlekar. Små molekyler av hyaluronsyra absorberar huden och förhindrar bildning av rynkor och förlust av hudens elasticitet. Högmolekylär hyaluronsyra absorberar nästan inte alls, men det är ett mer effektivt fuktbevarande medel som absorberar fukt och hindrar den från att lämna huden, vilket gör att huden mjukare, slätare och skimrande fuktig. De mest effektiva egenskaperna erhålls genom att blanda olika hyaluronsyror med varann, vilket de flesta andra tillverkare inte gör.

Krämen innehåller även squalane från växter, som är en utmärkt fettlöslig fuktkräm och hjälper ozonerat fett att absorberas snabbare och djupare. Förutom hyaluronsyra binder naturligt betain och andra vattenlösliga fuktkrämer antingen fukt i luften eller förhindrar att den avlägsnas.

Dessutom har krämen fortfarande en del strukturbevarande ingredienser som ökar dess behaglighet i hudvården. Det finns inga separata konserveringsmedel i krämen, eftersom ozonerade fetter förhindrar mikrobiell tillväxt och därför är ytterligare konserveringsmedel onödiga. Krämen har klarat stränga mikrobiologiska hållbarhetstester. Även om denna White Swan-kräm inte precis är ren naturkosmetik, så finns det inga parabener, silikoner eller andra oansedda ingredienser i den.

Krämen kan användas regelbundet flera gånger om dagen, och den är överlägsen när det gäller användarvänlighet jämfört med ozonerade oljor.

Produkten säljs i en luftlös pumpflaska.

Förpackning 50 ml pumpflaska

Användning: Endast för extern användning!

Förvaring under +8 C, med en hållbarhet på 1,5 år.

Hållbarhet i rumstemperatur 6 månader

Oparfymerad

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ozonerad fuktighetskräm med hyaluronsyra 50ml”